Dolar

32,5855

Euro

34,7622

Altın

2.505,75

Bist

9.693,46

Meghan Markle’ın New York'taki baby shower tatili İngiliz basınında: Toplam 500 bin dolar harcandı

Nisan ayında doğum yapacak olan İngiliz Kraliyet ailesinin küçük gelini Meghan Markle, 5 günlük baby shower partisi için New York'a gidiyor. Toplam 500 bin dolarlık yani 2,5 milyon lira harcanan olan tatil maliyetiyle İngiliz basınının gündemine oturdu.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-02-21 13:50:33

Meghan Markle’ın New York'taki baby shower tatili İngiliz basınında: Toplam 500 bin dolar harcandı

Sussex Düşesi, Meghan Markle, New York'a beş gün süren ve 500 bin dolara mal olan ziyaretini tamamladı.

Yakın arkadaşlarının katıldığı tatilde geceliği 75 bin dolar olan suitte kalan ve partiyi burada yapan Markle İngiliz basınının gündemine oturdu!

Yedi aylık hamile olan Düşes, New York'taki Upper East Side adlı otelde ünlü arkadaşları Amal Clooney ve Serena Williams'la doğacak bebeği için kutlama yaptıktan sonra dün Londra'a dönmek üzere özel bir lüks jete binerken görüntülendi.

Daily Mail, Markle'ın kullandığı özel jetin New York'tan Londra'ya uçuş maliyetinin 125 bin dolar olduğunu yazdı.

Buna göre 37 yaşındaki Düşes'in sadece New York ile Londra arasındaki gidiş-geliş uçuş maliyeti 250 bin dolar ediyor.

DÜŞES'İN SEYAHATİ ÖZEL BÜTÇEDEN KARŞILANDI

Kensington Sarayı, Düşes'in ABD ziyaretinin özel bir plan olduğunu ve özel özel bütçeden karşılandığını açıkladı. Açıklamada, Markle'ın güvenlik ziyaret detayları verilmedi.

Markle'ın ABD'ye yaptığı baby shower ziyaretinde harcamaları kalem kalem hesaplandığında yaklaşık 500 bin dolar ediyor.

Baby shower'ın yapıldığı özel suite 150 bin dolar, Düşes'in beş gece kaldığı The Mark Hotel'e 10 bin dolar, özel korumalara 14 bin dolar ödendiği açıklandı.

Markle'ın aralarında Serena Williams'ın da bulunduğu arkadaşlarıyla The Polo Bar'da yediği akşam yemeğinin kişi başı fiyatı yaklaşık 420 dolar.

,_EgDI1hOJUysDj9dSM8mIQ

PAHALI TERCİHLER, AYKIRI TUTUM

Düşes Markle, harcamaları, doğuma çok az bir zaman kala ülke değiştirmesi gibi hareketleriyle gözlerin kendisine çevrilmesine sebep oldu.

Bunun en önemli sebebi ise Düşes'in Kraliyet geleneklerinin dışında hareket etmesi. Prens Harry'den yaşı büyük olan, Prens ile ikinci evliliğini yapan Düşes, düğün sırasında babası ile ilgili iddiaların gündeme gelmesi ve yalnızca annesinin düğüne katılması gibi olaylarla akıllara kazınmıştı.

Katıldığı resmi törenlerde arabasının kapısını kendisinin kapatması gibi "kraliyet mensubuna yakışmadığı düşünülen" hareketler yaptığı belirtilen Düşes, İngiliz basını tarafından mercek altında tutuluyor.

Düşes Markle'ın bu ayrıkı tutumu ve durumu ise "Kayınvalidesi Prenses Diana'nın yolundan gittiğine" ilişkin yorumların gündeme gelmesine sebep oluyor.

Haber Ara