Dolar

32,5172

Euro

34,7923

Altın

2.420,97

Bist

9.757,55

Meclis Darbe Komisyonu bugün sone erdi

TBMM 'FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu bugün itibari ile resmen bitti. Komisyon Bakanı Petek, komisyon üyesi vekillere yazı göndererek bunu duyurdu.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-01-03 18:29:43

Meclis Darbe Komisyonu bugün sone erdi

TBMM 'FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu geçen haftalarda çalışamalarını tamamlamıştı. TBMM 'FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Ak PartiBurdur Milletvekili Reşat Petek komisyon üyesi vekillere bir yazı yollayarak komsiyonun inceleme ve araştırma safhasının da sona erdiğini açıkladı.

Petek gönderdiği yazıda şunları dile getirdi: "Komisyonumuz, görev süresinin sone erdiği 3 Ocak 2017 tarihi ictibariyle çalışmalarının inceleme ve araştırma safhasını tamamlamıştır. rapor yazımı sürmekterir. Rapor bittikten sonra komisyon üyeleriyle değeyreldirme toplantıları yapılacaktır ."

RAPOR ŞUBAT AYINDAN ÖNCE ÇIKMAZ

Petek komisyon raporuyla ilgili AA'ya yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti:"Şu anda basına intikal eden tamamlanmış bir rapor yok. Komisyon raporu, şubat ayından önce çıkmaz. Henüz çalışmalar tamamlanmamış, bilgi, belge toplama ve değerlendirme nihayete ermemiştir. Bu aşamada komisyonumuzun tamamlanmış raporundan söz etmek mümkün olmadığından, kamuoyunda 'komisyon raporu' olarak anılan belgeler gerçeği yansıtmamaktadır."

Haber Ara