Dolar

32,3294

Euro

35,0613

Altın

2.284,99

Bist

8.982,03

Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş - Dudak Dolgusu Nedir?

Kadınların güzellik anlayışları arasında burun, dudak ve çene yer alıyor. Rahatsız olma sonucunda ve şekilsiz durması durumunda farklı boyutlara taşınması ve yeni estetik operasyonları sonucunda daha iyisini elde etmek için tercih edilir.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-04-13 12:17:00

Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş - Dudak Dolgusu Nedir?

Estetik uygulamaları hem erkeklerin hem de kadınların güvenle tercih etmiş oldukları uygulamalardır. Dudak dolgusunun yaptıranlar genellikle daha hacimli, belirgin olmasını isteyenler, dudaklardaki asimetriğin düzeltilmesini isteyenlerin tercihi oluyor. Dudak yapısından memnun olmayan, dolgun ve hacimli dudak isteyenlerin tercihi olmuş oluyor. İzmir dudak dolgusu, ile kısa sürede istenen dudaklara sahip olunabilir.

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında ​ Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır​ . 2004 tarihinden itibaren kendine ait ​ Özel Mayasante Polikliniğinde ​ medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudaklara daha iyi şekil verebilmek için dudak dolgusuna ihtiyaç duyulur. İzmir dudak dolgusu kısa sürede güvenli bir şekilde gerçekleşir. İşlem öncesinde dudak ve çevresine lokal anestezi uygulanır. İşlem sırasında hastanın acı ve ağrı hissetmemesi için oldukça önemli bir detaydır. Dudak içine pek çok dolgu maddesi enjekte ediliyor. Fakat dermal dolgu maddesi ile günümüz şartlarında tercih edilen yöntemlerden biri haline geliyor.

Güvenli ve kalıcı olmasından dolayı hyaluronik aside benzeyen dolgu maddeleri daha yaygın hale gelmiştir. Dolgunun dudak içine enjekte edilmesi sonucunda uzman hekim tarafından eliyle şekil verir ve işlemi tamamlamış olur. Bu şekilde hastanın birkaç gün içinde etkilerini göz ile görebilme durumu vardır.

Uygulama için İzmir dudak dolgusu ve diğer uygulamalar hakkında bilgi alma sonucunda işlemler gerçekleştirilebilir. Genel olarak bakıldığında dudak dolgusunu en sık kadınların tercih ettiğini görebilmek mümkündür. Daha dolgun dudaklara sahip olmak isteyenlerin tercihleri arasında bulunuyor. Herkesin rahatlıkla yapabileceği başarılı ve güvenli uygulama tekniğidir.

Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Burun dolgusunu yaptırmak isteyen kişilerin genellikle burunlarında meydana gelen eğikliğin ortadan kalkmasını isteyenlerdir. İzmir burun dolgusu, ile burnunda eğrilik olanlar, kemer olanlar ve burun ucunda hafif düşüklüğün olduğu durumların ortadan kaldırılması için gerçekleştirilen uygulama tekniğidir.

16-18 yaş aralığından itibaren yaptırılmasında bir sakınca yoktur. Fakat insan vücudunun daha iyi gelişmesi ve tam anlamıyla kendini tamamlaması için 18 yaşından sonra yapılması daha uygundur. Tedaviyi herkesin rahatlıkla yapabileceği pratik ve güvenli uygulama yöntemidir. Operasyonun gerçekleşmesinden sonra anında sonuç veren ve etkisini hemen gösteren yöntemdir. Uygulama öncesinde hastaya lokal anestezi uygulanabilir. Bu da ağrı ve acı hissetmemesi için gerekli olan tekniklerden biridir. Daha ayrıntılı bilgi almak ve İzmir burun dolgusu için iletişime geçilmesi yeterlidir.

Burun Dolgusu Fiyatları

Her alanın kendine göre belirlemiş olduğu fiyatlandırma ve uygulamış olduğu yöntem vardır. Uygulanan yöntemler hastanın ihtiyacı doğrultusunda belirlenir ve işlem o şekilde gerçekleştirilmiş olur. Bunun için İzmir burun dolgusu, fiyatları hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerinden irtibata geçilmesi yeterli olacaktır.

Çene Dolgusu Neden yapılır?

Birçok ünlünün yaptırdığı ve yaptırırken daha fazla dikkat çekici olduğunu görebiliyoruz. Kişinin yüz yapısında meydana gelen şekil bozuklukları veya doğuştan gelmiş olan sorunların ortadan kalkması için tercih edilir. İzmir çene dolgusu, yardımıyla yapılan uygulamaların yüzde meydana gelen hacim eksikliğini gidermesi ve yaşlanmanın etkisini gösteren bazı sorunların ortadan kalkmasında yardımcı olur.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Tercih edilen İzmir çene dolgusu ile birden fazla avantaja sahip olabilmek mümkündür. Uygulamanın kısa süre içinde gerçekleşmesiyle birlikte kişinin sosyal yaşantısına kısa süre içinde dönmesine yardımcı olur. Yüz şekli ile uyumlu olmasıyla birlikte çene görünümünün daha güzel ve çekici görünmesini sağlar. Yüzün daha hoş ve güzel görünmesini sağladığı için bütün dikkatlerin üzerine çekilmesi mümkündür. İzmir çene dolgusu, ile güvenli bir şekilde işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Haber Ara