Dolar

32,4773

Euro

34,9510

Altın

2.437,35

Bist

9.716,77

Mavi Marmara avukatları: Bir kez daha ICC Appeal Chamber, Mavi Marmara mağdurları lehine oldukça güçlü bir karar verdi.

Uluslararası Ceza Mahkemesi yargıçlarının, savcı Fatou Bensouda'dan Mavi Marmara soruşturması konusundaki kararını yeniden gözden geçirmesini istemesinden sonra, Mavi Marmara avukatları tarafından yapılan açıklamada, 'Bir kez daha ICC Appeal Chamber (Temyiz Mahkemesi), Mavi Marmara mağdurları lehine oldukça güçlü bir karar verdi' denildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-09-02 17:17:05

Mavi Marmara avukatları: Bir kez daha ICC Appeal Chamber, Mavi Marmara mağdurları lehine  oldukça güçlü bir karar verdi.

buyuk_168

Uluslararası Ceza Mahkemesi yargıçlarının, bugün Hollanda'nın Lahey kentinde görülen duruşmada, savcı Fatou Bensouda'dan Mavi Marmara soruşturması konusundaki kararını yeniden gözden geçirmesini istemesinden sonra, Mavi Marmara avukatları bir basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında, “Bir kez daha ICC Appeal Chamber, Mavi Marmara mağdurları lehine oldukça güçlü bir karar verdi. ICC Appeals Chamber (Temyiz Mahkemesi), ICC Savcısının itirazını reddetti ve Mavi Marmara dosyasında İsrail savaş suçlarının soruşturulmasının yeniden incelenmesine karar verdi” denildi.

2 Eylül 2019 Mavi Marmara Duruşması ve kararı hakkındaki Mavi Marmara avukatlarının yaptığı basın açıklamasının metni şöyle:

kupur_23

buyuk2_62

Lahey'deki duruşmayı, Mavi Marmara avukatlarından Gülden Sönmez de takip etti.

buyuk3_21

Haber Ara