Dolar

32,3448

Euro

35,1194

Altın

2.309,79

Bist

9.079,97

MATSO Başkanı Boztaş: 'Muhasebeciler çözüm ortağımızdır'

ANTALYA (İHA) â€' Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nı (MASMO) ziyaret etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-10-14 12:28:27

MATSO Başkanı Boztaş: 'Muhasebeciler çözüm ortağımızdır'
ANTALYA (İHA) â€" Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Manavgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nı (MASMO) ziyaret etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MASMO Başkanı Nezih Özgenç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettiler.

Özgenç'i başkanlığa seçilmesinden dolayı kutlayan Başkan Boztaş, "Muhasebeciler bizim çözüm ortağımızdır. Muhasebecileri ve Mali Müşavirleri kendimize yabancı görmüyoruz. Üyelerimize yardımcı oluyorsunuz. Sizler, bizim çözüm ortağımızsınız. Aynı gemideyiz. Aynı yöne gidiyoruz. Üyelerimize işlerinde yardımcı oluyorsunuz. Onların sırdaşısınız. Sorunlara ve konulara hakimsiniz. Bizler de hem üyelerimize hem de sizlere yardımcı oluyoruz. İşlerinizin hızlı ve eksiksiz yürümesi için hizmet standardı oluşturduk. Bunu üyelerimiz ve onlara yardımcı olan sizler için yaptık. Üyelerimiz için, sizler için bilgilendirme toplantıları düzenledik" dedi.

MASMO Başkanı Nezih Özgenç de "Sizlerin de bizlerin de öncellikli hedefi üyelerimiz. Ardından Manavgat'ımız. Her zaman ortak hareket etmeye ve ortak çalışmaya varız. Birlikten kuvvet doğar ve sorunlar daha kolay çözülür. Sorumluluk ve görev alanımızda sık sık yollarımız kesişiyor. Ortak düşünmek, ortak çözüm aramak tüm kurumların yararınadır, üyelerimizin ve Manavgat'ın yararınadır."

Haber Ara