Dolar

32,3277

Euro

35,0598

Altın

2.296,98

Bist

9.045,28

Masumlar Apartmanı Konusu Ne? Masumlar Apartmanı Oyuncuları Kimler? Masumlar Apartmanı İlk Bölüm Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Türkiye’nin ilk radyo ve televizyon kanalı olma özelliğini taşıyan ve kamuya ait en değerli kurumlardan biri olan TRT1, son yıllarda dizi yatırımları ile dikkat çekiyor.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-11 18:46:56

Masumlar Apartmanı Konusu Ne? Masumlar Apartmanı Oyuncuları Kimler? Masumlar Apartmanı İlk Bölüm Ne Zaman? Hangi Kanalda?

TRT1 ekranlarında sıkça ekrana gelen pek çok dizi, dizi severlerin de ekranlara kilitlenmesine neden oluyor. Yakın zamanda TRT1 ekranlarına yansıyacak olan Masumlar Apartmanı, yepyeni bir dizi olarak şimdiden pek çok insanı heyecanlandırmış durumda. Dizinin fragmanları ekrana peş peşe geldikçe, internet üzerinde yapılan aramalarda Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kimler? Masumlar Apartmanı ilk bölümü ne zaman? Hangi kanalda? gibi pek çok soru da araştırılmaya başladı. Başrollerde başarılı kadın ve erkek oyunculardan Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar gibi pek çok ünlü ismin yer aldığı proje, 15 Eylül 2020 akşamı ilk bölümü ile ekranlara yansıyacak. İşte dizi hakkında bilinmeyenler, merak edilen, oyuncu kadrosu ve Masumlar Apartmanı dizisi ile ilgili tüm detaylar… 

Masumlar Apartmanı, yeni bir dizi olarak TRT1 ekranlarında çok yakında yayın hayatına başlayacak. Oyuncu kadrosu ile adından oldukça söz ettireceğe benzeyen Masumlar Apartmanı dizisi, başrollerde pek çok ünlü ismin yer aldığı bir proje. Güçlü oyuncu kadrosunda, aralarında Ezgi Mola'dan Farah Zeynep Abdullah'a, Merve Dizdar'dan Birkan Sokullu'ya, pek çok bilinen ve sevilen oyuncu yer alıyor. Peki, Masumlar Apartmanı dizisinin konusu tam olarak ne anlatıyor? İzleyici Masumlar Apartmanı izlediğinde nelerle karşılaşacak? Dizinin ilk bölümü ne zaman ekranlara gelecek? İşte detaylı oyuncu kadrosu ve dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih.

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Başlıyor?

Yayımlanmasına günler kala, ‘'Masumlar apartmanı ne zaman başlıyor?'' sorusu hâlâ gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İzleyicilerin merakla beklediği ve dizi severler için yeni bir heyecan anlamına gelen Masumlar Apartmanı, 15 Eylül Salı günü akşamı ekranlara merhaba diyecek. Bir TRT1 projesi olarak ekranlara yansıyacak olan dizi, fragmanları ile de oldukça konuşuluyor. Dizinin ilk bölümü, 15 Eylül akşamı saat 20:00'de iken, yayınlanan fragmanlarda oldukça ilginç enstantaneler var. İlk bölüm ile tanıyacağımız karakterler arasında Han (Birkan Sokullu), İnci (Farah Zeynep Abdullah), Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) bulunuyor. Dizide Han ile İnci'nin büyük bir aşka yelken açtığı duygu dolu dakikalar damga vuracak gibi. Ancak, ilk bölüm itibari ile Han ve ailesi arasında yaşanan gerilim, Han'ın ablası olan Safiye ile yaşanan entrikalar ve elbette aile içi huzursuzluk sebebi ile peş peşe yaşanan sorunlar da cabası. Diziyi seyretmek isteyenler, 15 Eylül Salı akşamı saat 20:00 itibari ile tam bir heyecan fırtınasına hazır olmalılar.

Masumlar Apartmanı Detaylı Oyuncu Kadrosu

Masumlar Apartmanı, birbirinden kaliteli oyuncuları ile ilk bölümden itibaren izleyenleri etkisi altına almaya hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda yer alan başroller, Türkiye'nin yıllardır keyifle izlediği, Türkiye'nin en yetenekli oyuncuları arasından seçilmiş. Masumlar Apartmanı detaylı oyuncu kadrosu, başta Birkan Sokullu olmak üzere Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Mert Asutay, Alper Saldıran, Açelya Devrim Yılhan, Enes Demirkapı, Esra Ruşan gibi özel isimlerden oluşuyor.

Masumlar Apartmanı Konusu Nedir? 

Masumlar Apartmanı, daha önce Gülseren Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınmış bir romandan esinlenen hikâyesi ile oldukça konuşulacak gibi görünüyor. Dizi, Madalyonun İçi adlı romandan esinlenerek, diziye uygun bir senaryo ortaya çıkarılması ile son derece başarılı bir senaryoya kavuşmuş. Peki, Masumlar Apartmanı konusu nedir? Masumlar Apartmanı konusu, daha çok zorlu bir aile hayatı olan Han (Birkan Sokullu) ve âşık olduğu İnci (Farah Zeynep Abdullah) etrafında dönen konular, ikilinin yaşayacağı aşktan tutun da aile, yaşam ve içsellik ile ilgili pek çok meseleye değiniyor. Dizinin konusu ise tam olarak şöyle; Han'ın ablaları Safiye ve Gülben'in ruhsal sorunları var. Üstelik aileyi ayakta tutmak için son derece fedakâr davranan Han, babasının hasta olması nedeni ile ablaları ve babasının gerçek hayat ile olan tüm bağını kendi kuruyor. Evden işe, işten eve koşturan Han, ailesi için her türlü fedakârlığı göstermesine karşın, ablaları Safiye ve Gülben nedeni ile kendi mutluluğunu adeta unutuyor. Kendisini hiçbir zaman düşünmeyen ve tek derdi ailesi olan Han, bir gün karşısına çıkan güzeller güzeli İnci'ye âşık oluyor. İnci ise bu esnada aldığı evlilik teklifi ve sevmediği bir adam ile olmaktan korktuğu için zorlu zamanlar yaşıyor. Ablaları nedeni ile yaşanan büyük aile problemleri, yine Han'ın İnci'ye âşık olması ile birlikte daha da büyüyor ve ailede iki ablanın yarattığı büyük problemler, Han için adeta kâbusa dönüşüyor. Peki, Han ve İnci aşklarını koruyabilecek mi? İşte böylesine enteresan bir hikâye etrafında şekillenen senaryo, başarılı bir oyuncu kitlesi ile buluştuğunda, TRT1'in bu Eylül'de ekranlara damga vuracak yeni projesi de yayınlanacağı tarih yaklaştıkça daha da merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı Dizi Çekimleri Nerede Yapılıyor?

Masumlar Apartmanı, TRT1 projesi olarak çekimlerini sürdürmeye devam ediyor. Çok yakında, 15 Eylül Salı akşamı ve saat 20:00'de ekranlara ilk bölümü ile gelecek olan dizi, oyuncu kadrosunda yer alan başarılı isimler ve uyarlandığı roman nedeni ile son derece merak edilir oldu. Bu meraktan nasibini alan bir diğer konu ise Masumlar Apartmanı dizi çekimlerinin nerede yapıldığına yönelik. Peki, gerçekten de Masumlar Apartmanı dizi çekimleri nerede yapılıyor? Bu konuda yaptığımız araştırmalar sonrasında, Masumlar Apartmanı dizi çekimleri için en net bilgi olarak, dizinin İstanbul'un Kadıköy ve Beykoz semtlerinde gerçekleştiğini söyleyebiliriz. Tarihi dokuları ve eşsiz sokakları ile Beykoz, elbette kendine has tarzı ve yaşam stili ile Kadıköy, böylesine bir dizinin ekranlara yansıması adına doğru mekânlar.

 

Haber Ara