Dolar

32,5875

Euro

34,8134

Altın

2.506,97

Bist

9.693,46

Masumlar Apartmanı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin değişimi herkesi şaşırtıyor

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nın 15. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Safiye Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde büyük bir değişime imza atacak. Annesinin hayalini ilk kez susturan Safiye, camın üzerine kuş resmi çizerek eski sevgilisi Naci'ye aşk mesajı veriyor. Safiye, hazırladığı yemeklerle ailesini şaşırtır. Safiye, Han'la evlenen İnci ile de barışır. İşte Masumlar Apartmanı'nın yeni 15. bölüm fragmanı.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-12-20 21:35:36

Masumlar Apartmanı 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Safiye'nin değişimi herkesi şaşırtıyor

Başrollerini Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın paylaştığı Masumlar Apartmanı, merakla beklenen 15. yeni bölümü ile 15 Aralık Salı günü TRT 1 ekranlarında olacak. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan ve gerçek bir hikaye anlatan Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümüne Safiye ve Naci aşkı damga vuracak. Safiye, yıllar sonra ilk kez gördüğü eski aşkı Naci'ye karşılık verir ve cama bir kuş resmi çizer.

SAFİYE İNCİSİ İLE MUTLU!

Öte yandan Safiye'nin "Size bol sarımsaklı mantı yapayım" teklifi Han, Gülben ve Neriman'ı şaşırtıyor. Gülben'in "Yapması yıllar sürer" sözünün aksine Safiye, mantı yapmaya hemen başlar. Zeytin dalını da uzatan Safiye, İnci'yi yemeğinden alıp, "Zehir koymadım korkma. Kilo alırım diye korkuyorsan Han zaten kilolu sever. Daha önceki kız arkadaşı da balık etliydi gayet dolgundu" diyor. " Sabah herkesten önce uyanan Safiye, hazırladığı kahvaltıyla ailesini bir kez daha şoke eder.

Haber Ara