Dolar

32,6007

Euro

34,8130

Altın

2.501,47

Bist

9.476,89

Martaha Bißmann, bir defa daha Müslümanların kalbinde taht kurdu

Avusturya Bağımsız Milletvekili Martha Bißmann, resmi Facebook sayfasında başörtülü ve başörtüsüz bir resmini paylaşarak, ”Fark var mı?” sorusunu sordu. Bißmann, ”Bir kitabı kapağına göre yargılama!” yazısıyla başörtüsüne vurgu yaparak, çıkarılmak istenen yasalara karşı olduğunu yeniden belirtti. Bißmann bu paylaşımla yine Türkler ve Müslümanların kalbinde taht kurdu.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-21 22:57:03

Martaha Bißmann, bir defa daha Müslümanların kalbinde taht kurdu

BUYUK2_3

buyuk3_5

Türk ve Müslüman toplumuna verdiği destek ile bilinen Avusturya Federal Bağımsız Milletvekili Martha Bißmann, Facebook sayfasında başörtüsü ile çekilmiş resmini kapak resmi yaptı.

Bağımsız Milletvekili Martha Bißmann, okullarda başörtüsünün yasaklamak adına yapılan meclis toplantısında, söz alarak bir konuşma yaparak başörtüsü takmış ve ''Başörtüsü taktım, şimdi farklı insan mı oldum? Evet, bana bakın, sizce ne değişti? Hala vekil değil miyim? O özgür, feminist ve mezhebe bağlı olmayan kadın değil miyim?" Müslüman kadınlardan çok şey öğrenebiliriz." demişti.

Bu konuşması sırasında başörtüsü takması meclis sıralarında bulunan milletvekilleri tarafından büyük tepki çekmiş, ancak Türk ve Müslüman toplumu tarafından büyük bir takdir toplamıştı.

Milletvekili Martha Bißmann, bugün de sosyal medya hesabından başörtülü bir fotoğrafını paylaştı. Ardından başörtülü ve başörtüsüz bir fotoğrafını daha paylaşan Bißmann; ''Fark varmı? Bir kitabı kapağına göre yargılama!'' cümlelerini yazdı.

BÜYÜK DESTEK

Milletvekili Martha Bißmann'ın başörtülü bir şekilde paylaştığı resmi anında sosyla medyada gündem olurken, resmin altına yüzlerce yorum yapıldı.

Resim ile ilgili olarak ırkçılar tarafından yakışıksız yorumlar yapılırken, Türk ve Müslümanlar büyük destek vererek; tavrından dolayı teşekkür ettiler.

buyuk.4

Haber Ara