Dolar

32,5451

Euro

34,9313

Altın

2.420,71

Bist

9.722,09

'Marmaris'in adı değiştirilsin'

Darbe Komisyonunda yer alan Ak Parti'li üyeler, Marmaris'in adının değiştirilmesini önerdi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-21 09:18:30

'Marmaris'in adı değiştirilsin'

TIMETURK|HABER MERKEZİ

TBMM FETÖ'nün Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyeleri, Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından saldırı düzenlenen otelde inceleme yaptı.

Komisyon üyeleri, otel sahibinden o gece yaşananlar hakkında bilgi aldı.

"GAZİ MARMARİS OLSUN"

Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu üyesi AK Parti milletvekili Belma Satır, Meclis'e teklif gelmesi halinde Marmaris'e 'Gazi' unvanının verilebileceğini söyledi.

Satır, "Marmaris'in Türkiye tarihinde çok önemli bir yeri bulunmakta. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında güvenlik güçleri ve halk örnek birliktelik göstererek hainleri bertaraf etmiştir. Marmaris'in bu büyük başarısı için 'Gazi' unvanı verilebilir. Meclise böyle bir teklif getirilirse bununla ilgili tüm AK Partili vekillerin kanun teklifine imza atacağına inanıyorum" dedi.

"KAHRAMAN GAZİ MARMARİS OLSUN"

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise, "Gazi'nin başına Kahraman getirilmelidir. TBMM'de kanun teklifi verilirse Kahraman Gazi Marmaris olarak belirtilmelidir. Marmaris, tek Türkiye değil tüm dünyaya örnek bir beraberlik göstermiş, büyük bir kahramanlık sergilemiştir" dedi.

Haber Ara