Dolar

32,5773

Euro

34,9071

Altın

2.434,81

Bist

9.645,02

Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı? Hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak?

Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı? Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yapan Koca üniversitelerde 'Uygulamalı eğitimin mümkün olduğunca yüz yüze yapılması' tavsiyesinde bulundu. Marmara Üniversitesi hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak? Marmara Üniversitesi öğrencileri de açıklamadan sonra 'Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı?' gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Marmara Üniversitesi hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak? Maramara üniversitesi açılıyor mu? Marmara üniversitesi hangi bölümler okula gidecek?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-17 09:22:27

Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı? Hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak?

Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı? Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yapan Koca üniversitelerde "Uygulamalı eğitimin mümkün olduğunca yüz yüze yapılması" tavsiyesinde bulundu. Marmara Üniversitesi hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak? Marmara Üniversitesi öğrencileri de açıklamadan sonra "Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı?" gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Marmara Üniversitesi hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak? Maramara üniversitesi açılıyor mu? Marmara üniversitesi hangi bölümler okula gidecek?

Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı?

Bilim Kurulu toplantısı sonrası Fahrettin Koca'nın açıklamasını dinleyen binlerce Marmara Üniversitesi öğrencisi Marmara Üniversitesi yüz yüze eğitim başladı mı? sorusunun yanıtını aradı. Marmara Üniversitesi 2020-2021 Bahar dönemi için hibrit (karma) eğitim modeline geçeceğini duyurdu. Yani üniversite bazı bölümler için kapılarını öğrencilerine açıyor. Üniversiteden yapılan açıklamada "Öğretim elemanlarımızın, idari personelimizin ve öğrencilerimizin sağlığı birinci derecede önceliğimiz olduğu için senatomuzun aldığı karar gereğince üniversitemizde 2020-2021 bahar yarıyılında eğitim-öğretim faaliyetleri hem çevrim içi hem yüz yüze olmak üzere harmanlanmış (hibrit) modelle yürütülecektir." denildi.

Hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak?

Marmara Üniversitesi'nde 2020-2021 Bahar yarıyılı döeneminde hibrit modelle iişlenecektir. Peki Marmara üniversitesi hangi bölümler yüz yüze eğitime başlayacak? Tıp Fakültesi'ndeki 4. 5. ve 6. sınıfları, Diş Hekimliği Fakültesi'ndeki 4. ve 5. sınıf öğrencilerimizin uygulamalı dersleri ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ndeki lisansüstü programlarının bazılarında öğrencilerimizin klinik uygulamaları yüz yüze yapılacaktır. Aşı programı kapsamında aşılarını olmaları durumunda Diş Hekimliği 3. Sınıf öğrencileri klinik uygulamalarını daha sonra belirlenecek tarihlerde yüz yüze yapacaklardır.

Uzaktan eğtim hangi bölümlerde devam edecek?

Bunlar dışında kalan hazırlık sınıfları, ön lisans, lisans ve lisansüstü programlardaki eğitim-öğretim faaliyetleri çevrim içi uzaktan öğretim yöntemleriyle yapılmaya devam edilecektir.

Hibrit (karma) eğitim nedir?

Hibrit (karma) eğitim kısaca hem uzaktan eğitim hem de yüz yüze eğitimin bir arada uygulandığı bir sistemdir. Üniversiteler bu sistemle bazı bölümlerde yüz yüze eğitime başlayıp bazı bölümlerde uzaktan eğitime devam edebiliyor.

Haber Ara