Dolar

32,5297

Euro

34,9084

Altın

2.426,96

Bist

9.645,02

Marmara için fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeler sonrası Marmara Denizi'nde fırtına uyarısı geldi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-29 13:25:31

Marmara için fırtına uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmeler sonrası Marmara Denizi'nde fırtına uyarısı geldi.

AKOM HAZIRLIKLARINI YAPTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Büyükşehir Belediyesi olarak teyakkuz durumundayız. AKOM bu konu ile ilgili hazırlıklarını yaptı, çalışmalarını sürdürmekte. Vatandaşlarımız da hassasiyet gösterirse beraberce bu meteorolojik olayı sağlıklı bir şekilde geçirebiliriz" dedi.

ÖĞLEDEN SONRAYA DİKKAT

Öğleden sonra kuvvetli esmesi beklenen rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Marmara Denizi'nde öğleden sonra fırtınanın etkili olması bekleniyor.

İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, öğleden itibaren kuvvetli esecek olan rüzgarın, akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın saat 02.00'den itibaren etkisini kaybetmesi öngörülüyor.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA OLACAK

Bugün, yarın ve yarından sonra parçalı bulutlu havanın etkili olacağı İstanbul'da, bugün öğleden sonra Trakya'dan başlamak üzere kentin kuzey kesimlerinde sağanak yağış geçişleri yaşanması bekleniyor.

Kentte hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin altında 27-28 derece dolaylarında olacak.

 

Haber Ara