Dolar

32,3310

Euro

35,1140

Altın

2.309,53

Bist

9.079,97

Mario Gomez, Fiorentina ile görüşecek

Mario Gomez İtalyan ekibinden görüşme talebinde bulundu. Yıldız futbolcunun Beşiktaş'taki geleceği açısından büyük önem taşıyan buluşma için Fiorentina tarih verdi.

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-05-20 16:43:18

Mario Gomez, Fiorentina ile görüşecek

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda en önemli pay sahibi isimlerden olan ve Süper Lig'de gol krallığına ulaşan Mario Gomez, geleceğiyle ilgili ilk somut adımı attı. İtalyan La Repubblica gazetesinin haberine göre Alman yıldız, bonservisini elinde tutanFiorentina kulübü ile konuyu görüşmek üzere bir toplantı ayarladı.

Hürriyet'in haberine göre; Gomez'in menajeri Uli Ferber ile İtalyan kulübünün sportif direktörü Daniele Prade'nin de hazır bulunacakları görüşme için tarih ayarlandı. Buna göre tarafların Mayıs ayınınson haftasında bir araya gelmek için sözleştikleri ortaya çıktı.

EURO 2016 BEKLENTİSİ VAR

Beşiktaş'taki geleceği açısından büyük önem taşıyacak olan bu buluşmada belki de kaderi çizilecek olan Mario Gomez'in, kulübünden kendisini serbest bırakmasını isteyeceği belirtildi. Fiorentinalı yetkililerin ise oyuncunun durumunu kesinleştirmek için EURO 2016 sonrasını beklemesi konusunda Gomez'i ikna etmeye çalışacakları kaydedildi.

VALLE'DEN GOMEZ'E HAYIR

İtalyan ekibinin Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Almanya forması giyecek olan futbolcunun burada değer kazanmasını bekleyerek, daha çok para kazanacakları başka bir transfer politikasını uygulamaya geçirmeye niyetli olduklarına dikkat çekildi. Mario Gomez'in kulübe bonservisinin ücretsiz olarak verilmesi talebinde bulunduğu ancak bizzat kulüp sahibi Della Valle tarafından bu isteğin geri çevrildiği vurgulandı.

'FİORENTİNA'DA KALABİLİR'

Öte yandan Gomez'in menajeri Uli Ferber de yeni bir açıklama yaptı. Firenzeviola'ya konuşan Ferber, "Şu an için ne olacağını ben de bilmiyorum. Fiorentinalı yetkililerle bir toplantı ayarladık, oturup konuşacağız. Fiorentina'da kalma şansı var mı derseniz, evet var derim. Bu kulüple hala bir yıllık kontratı olduğunu ve buna saygı duyulması gerektiğini unutmamak gerekir" ifadelerini kullandı.

Haber Ara