Dolar

32,3755

Euro

34,9680

Altın

2.325,67

Bist

9.057,86

Mardin ve Şırnak'tan acı haber: 2 şehit

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında el yapımı bomba patlatıldı. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker de ağır yaralandı.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-01 15:40:13

Mardin ve Şırnak'tan acı haber: 2 şehit

Beytüşşebap ilçesinde PKK'lılarca yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu bir asker şehit düştü, bir asker yaralandı.

Şırnak-Beytüşşebap karayolunun Taşarası mevkisinde PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı, askeri konvoyun geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada zırhlı araçta bulunan bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı.  Yaralı asker, Şırnak Asker Hastanesinde tedavi altına alındı. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lıların yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı.

MARDİN'DEKİ ASKER KURTARILAMADI

 Mardin'de güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin PKK mensuplarına yönelik Nusaybin ve Midyat ilçeleri arasındaki kırsal alanda gerçekleştirdiği arazi arama tarama faaliyeti sırasında bir grup PKK'lı tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açılması sonucu yaralanan ve helikopterle Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 askerden biri, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara