Dolar

32,3373

Euro

34,9656

Altın

2.325,93

Bist

9.103,08

Maradona: Koronavirüse karşı 'Tanrı'nın eline’ ihtiyacımız var

Arjantinli efsane futbolcu Maradona, 'Koronaviresü karşı savaşta kimse Rambo değil. Bu savaşı Rambo bile kaybederdi. Pandeminin sona ermesi için 'Tanrı'nın eline' ihtiyacımız var' değerlendirmesinde bulundu.

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-04-30 16:02:50

Maradona: Koronavirüse karşı 'Tanrı'nın eline’ ihtiyacımız var

Arjantinli futbolcu Maradona "Tanrı'nın elinin" yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının üstesinden gelmeye yardımcı olmasını umduğunu söyledi.

Kovid-19'u kendine özgü üslubuyla yorumlayan efsane oyuncu, "Viresü karşı savaşta kimse Rambo değil. Bu savaşı Rambo bile kaybederdi. Pandeminin sona ermesi için 'Tanrı'nın eline' ihtiyacımız var" değerlendirmesinde bulundu.

Arjantin'de salgın nedeniyle liglerin yeniden yapılandırılması üzerine Maradona'nın La Plata merkezli Gimnasia takımı da küme düşmekten kurtulmuş oldu.

59 yaşındaki Maradona, teknik direktörlüğü yaptığı takımın liglerdeki değişiklikle küme düşmemesini de anımsatarak “Bize de Gimnasia'ya da oldu. Birçokları bunun yeni bir ‘Tanrı'nın eli' olduğunu söylüyor. İnsanların hayatlarına devam edebilmeleri, sağlıklı ve mutlu olabilmeleri için bu elin şimdi de salgının icabına bakmasını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Arjantin'de son verilere göre 4 bin 285 Kovid-19 vakasına rastlanırken, 214 kişi yaşamını yitirdi.

VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara