Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Manisalı kadınlar Kula'ya hayran kaldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yaşayan kadınların Manisa'nın ilçelerini tanıması amacıyla başlatılan 'Haydi Kadınlar İlçelere' projesi kapsamında, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde ikamet eden kadınlar Manisa'nın Kula ilçesini gezdi. Kula'nın hem tarihi hem de doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulan kadınlar büyükşehire gezi için teşekkür etti.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-07-22 11:47:40

Manisalı kadınlar Kula'ya hayran kaldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yaşayan kadınların Manisa'nın ilçelerini tanıması amacıyla başlatılan "Haydi Kadınlar İlçelere" projesi kapsamında, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde ikamet eden kadınlar Manisa'nın Kula ilçesini gezdi. Kula'nın hem tarihi hem de doğal güzelliklerini tanıma fırsatı bulan kadınlar büyükşehire gezi için teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kadın dostu belediyecilik hizmetlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde yaşayan kadınlara Manisa'nın ilçelerini tanıtmak amacıyla başlatılan "Haydi Kadınlar İlçelere" projesi kapsamında Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinde yaşayan kadınlar, Kula ilçesinin tarihi ve kültürel yerlerini gezerek öğrenme fırsatı buldu.

Kula tarihine yolculuk

Manisa merkezde ikamet eden kadınlar ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği üyeleri katılımıyla gerçekleşen gezide, Kula'nın Peri Bacaları, Belediye Binası, tarihi Kula evleri, Tabduk Emre ve Yunus Emre Türbesi gibi ilçenin birçok tarihi yeri, rehberler eşliğinde gezildi. Geziden memnun ayrıldıklarını dile getiren kadınlar, "Yaşadığımız ilin ilçelerini tanımak tarihi, turistik yerlerini gezmek ve görmek bizi çok mutlu etti. Bize bu mutluluğu yaşatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara