Dolar

32,5984

Euro

34,7973

Altın

2.499,19

Bist

9.524,59

Mama paketlerinden uyuşturucu çıktı

İtalya’dan İstanbul'a gelen Türk bandıralı gemide yapılan operasyonda, bebek maması paketlerinde gizlenmiş bonzai ve kokain ele geçirildi.

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-07-10 16:22:26

Mama paketlerinden uyuşturucu çıktı

Edinilen bilgiye göre, Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti suçu kapsamında Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan müşterek operasyon sonucu, İtalya'dan İstanbul/Pendik Ro-Ro limanına hareket eden Türk bandıralı gemide bulunan Hollanda plakalı TIR aracının dorse kısmına gizlenmiş vaziyette 4 kilo 370 gram uyuşturucu sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi ile 1 kilo 055 gram uyuşturucu kokain maddesi ele geçirildi.

Edirne üzerinden İstanbul'a giden TIR'ın sürücüsü S.U.'nın gözaltına alındığı bildirilirken, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, "Uluslararası uyuşturucu madde ticareti suçuna ve zehir tacirlerine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam edecektir" denildi.

Haber Ara