Dolar

32,5779

Euro

34,7839

Altın

2.509,42

Bist

9.693,46

Maltepe halkından, Ekrem İmamoğlu’na büyük tepki var: ‘Her şey güzel olacak’ dediniz, her yer çöp oldu!

İstanbul'un CHP’li belediyesinin yönetiminde olan Maltepe ilçesinde yaşanan çöp sorunu, halkı isyan ettirdi. Vatandaşlar attığı mesajlarla Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, “Her şey güzel olacaktı dediniz; fakat Maltepe çöplerden geçilmiyor. Seçim öncesi verilen sözleri bir an önce yerine getirin” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-11-02 13:30:32

Maltepe halkından, Ekrem İmamoğlu’na büyük tepki var:  ‘Her şey güzel olacak’ dediniz, her yer çöp oldu!

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-sosyal-medyada-gundem-12575195_9512_o

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğu günden bu yana tartışmaların odak noktası olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyada bu sefer ‘çöp sorunuyla' gündem oldu.

İstanbul'un CHP'li belediyesinin yönetiminde olan Maltepe ilçesinde yaşanan çöp toplanma probleminin sürmesi ve çöplerin her geçen gün halk sağlığını tehdit etmesi, halkı isyan ettirdi.
Maltepe halkı tarafından, sosyal medyadan, #imamoğlundanbeklentim etiketiyle paylaşılan mesajlarda İmamoğlu'nu eleştiri yağmuruna tuttular.

VATANDAŞLAR BEKLENTİLERİNİ SIRALADI

Sosyal medya aracılığıyla mesaj gönderen vatandaşlar, İmamoğlu'ndan beklentilerini sıraladı ve Maltepe'deki çöp toplama sorununun bir an önce giderilmesini istedi.

Vatandaşlar attığı mesajlarla İBB Ekrem İmamoğlu'nu eleştirerek, “Her şey güzel olacaktı dediniz; fakat Maltepe çöplerden geçilmiyor. Seçim öncesi verilen sözleri bir an önce yerine getirin. Çocuklarımızı çöp kokan sokaklardan okula götürmek istemiyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Bazı vatandaşlar da yaptığı paylaşımlarda, "2019 yılında bir metropolde duruma bakın, bu kadar aciz bir belediyecilik görmedim. En basit hizmeti bile vermeyecekseniz o koltukta boşuna oturmayın. İstanbul'u daha fazla mahvetmeden görevinizden istifa edin" dedi. 

MALTEPE'DEKİ ÇÖP SORUNU

İstanbul Maltepe ilçesinde işçilerle yaşanan sorunun akabinde çöp sorunu oluşmasını eleştiren vatandaşlar, İmamoğlu'na "#imamoğlundanbeklentim maltepe belediyesi'nin çöpçüleri'nin maaşını verip greve bir son verdirmesi.." diyerek tepki gösteriyor.

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-sosyal-medyada-gundem-12575195_510_m

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-sosyal-medyada-gundem-12575195_9007_m

ibb-baskani-ekrem-imamoglu-sosyal-medyada-gundem-12575195_3653_m

Haber Ara