Dolar

32,3797

Euro

35,0517

Altın

2.326,20

Bist

9.090,54

Malazgirt'e kömür dağıtımı

Muş'un Malazgirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe merkezi ve köylerde yoksul vatandaşlara kömür dağıtımına başlandı.

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-12-06 09:37:43

Malazgirt'e kömür dağıtımı
Muş'un Malazgirt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe merkezi ve köylerde yoksul vatandaşlara kömür dağıtımına başlandı.

Kömür dağıtımı ile ilgili açıklama yapan Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, merkez ve köylerde kömür dağıtımına başlandığını ve dağıtımın çok kısa zaman içinde bitirileceğini söyledi. Kırlı, "Köyler ve merkezde toplam 10 bin ton kömür dağıtımı yapıyoruz. İlçemizde geçmiş dönemlerde yaşanan uzun kuyruklar sonucunda izdihamların önüne geçilmesi için vatandaşın evinin kapısına kadar kömür teslim edilmesini daha uygun gördük. Her yıl düzenli olarak vatandaşlarımıza kışlık yakacak olarak kömür yardımında bulunuyoruz. Ayrıca tüm vatandaşlarımıza şu müjdeyi de vermek istiyorum. Bilindiği üzere belediye başkan vekili olarak atandım. İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımız şunu çok iyi bilsinler. İlçemizde belediye adına ne hizmet eksikse yapılacaktır. İlçemizi daha yaşanır bir yer yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız. İlçemizdeki vatandaşlarımızın huzuru ve rahatı için alınmış bir karardır. Bizlerde ilçemizdeki huzuru ve güveni sağlamak için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Vakıf Müdürü Yakup Bozkurt ve muhtarların organize ettiği kömür dağıtımı tüm hızıyla devam ederken, kömür alan vatandaşlar ise Kaymakam Soner Kırlı ve kömür dağıtım ekibine teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdiler.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara