Dolar

32,5975

Euro

34,7931

Altın

2.498,37

Bist

9.439,94

Malatyalı kick boksçu Fatih Kürşat Aygün Avrupa Kupasında ringe çıkacak

Kick Boks Avrupa Kupası'nda Malatyalı Sporcu Fatih Kürşat Aygün de ringe çıkacak.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-02-07 17:50:16

Malatyalı kick boksçu Fatih Kürşat Aygün Avrupa Kupasında ringe çıkacak
Kick Boks Avrupa Kupası'nda Malatyalı Sporcu Fatih Kürşat Aygün de ringe çıkacak.

10 - 12 Şubat tarihleri arasında Hırvatistan'ın Karlovae şehrinde yapılacak olan Kick Boks Avrupa Kupası'na Malatyalı kick boksçulardan milli takım sporcusu Fatih Kürşat Aygün de davet edildi.

Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan, 10 - 12 Şubat 2017 tarihleri arasında Hırvatistan'ın Karlovae şehrinde yapılacak olan Kick Boks Avrupa Kupasına Malatya ilinden Fatih Kürşat Aygün'ün davet edilmesi Malatya kick boks camiasında memnuniyetle karşılandı.

Hırvatistan'ın Karlovae şehrinde yapılacak olan Kick Boks Avrupa Kupası'na katılacak olması nedeniyle oldukça mutlu olduğunu belirten Fatih Kürşat Aygün, Malatya'ya başarıyla dönmek için elinden geleni yapacağını söyledi.

-"Bu şampiyona benim için çok önemli"

Önemli bir organizasyona katılacak olması dolayısıyla basın mensuplarına konuşan Fatih, "Çok mutluyum. Hayallerim gerçek oldu. Bu şampiyona benim için çok önemli. Allah'ın izniyle derece elde ederek döneceğim. Hem Türkiye'yi, hem Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğimzden kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı da Aygünler Spor Kulübü sporcusu olan Fatih Kürşat Aygün'ü ve antrenörü Mehmet Ali Aygün'ü tebrik ederek, Kick Boks Avrupa Kupası'nda başarılar diledi.

Haber Ara