Dolar

32,3640

Euro

35,0107

Altın

2.325,50

Bist

9.094,41

Malatya Yeşilyurt Belediyespor temkini elden bırakmıyor

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'un 21. haftasında sahasında oynadığı kritik maçta zirve mücadelesi verdiği rakibi Adıyaman 1954 takımını 3-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 3 puanın sevinci sürüyor.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-06 16:34:33

Malatya Yeşilyurt Belediyespor temkini elden bırakmıyor
Bölgesel Amatör Lig(BAL) 2.Grup'un 21. haftasında sahasında oynadığı kritik maçta zirve mücadelesi verdiği rakibi Adıyaman 1954 takımını 3-0 mağlup eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da 3 puanın sevinci sürüyor.

Aldığı galibiyetle zirvedeki yerini sağlamlaştıran İsmail Tekin'in öğrencileri, bu hafta deplasmanda oynayacağı Gaziantep Araban Belediyespor maçından da puanla ayrılması halinde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek. Takımın son durumu ve şampiyonluk şanslarını değerlendiren Malatya Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin yaptığı açıklamada, "Camia olarak birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz halinde neleri başarabileceğimizi bir kez daha görmüş olduk" dedi.

"Neleri başarabileceğimizi bir kez daha görmüş olduk"

Ligde henüz hiçbir şeyin bitmediğini belirten Tekin, "Adıyaman karşısında maçın genelinde kazanmak için elinden gelen her şeyi yapan futbolcularımı kutluyorum. Gerçekten her manada çok gergin bir maça çıktık. Bu önemli maçı kazanmak önemliydi. Tabi bize ekstra güç veren taraftarımızı unutmamak lazım diye düşünüyorum. Camia olarak birlik beraberlik içerisinde hareket etmemiz halinde neleri başarabileceğimizi bir kez daha görmüş olduk. Burada sayın valimize, sayın belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Onların tribünde olması bizi daha iyi motive etti. Ayrıca Derebeyleri Taraftarlar Derneği'ne de teşekkür etmeden geçmek istemiyorum" diye konuştu.

"Diğer maçlara göre daha fazla olacaktır"

Tekin, kalan 4 maçlarının daha zorlu geçeceğine de işaret ederek, "Aldığımız galibiyet bizi bu hafta için avantajlı kılmış olabilir ama henüz olmuş, bitmiş bir şey yok. Bu hafta ligin en güçlü takımlarından biri ile deplasmanda karşılaşacağız. Çıkıp orada da en iyisini yapmamız gerekiyor. Aksi bir sonuç bu galibiyeti de anlamsız hale getirecektir. Biz yine en iyi şekilde hazırlanıp, bu mücadeleyi sonuna kadar sürdürmekte kararlıyız. Araban maçının zorluk derecesi diğer maçlara göre daha fazla olacaktır. Ben sezon sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin bitmeyeceği inancındayım. Bu hafta oynayacağımız Araban maçı YGS sınavı nedeniyle Pazartesi günü oynanacak. Tabi bu nedenle antrenman programımızda da değişliğe gideceğiz" dedi.
VİDEO HABER

Sahibinden 16 milyon TL'ye satılık ‘tarihi kilise’

Haber Ara