Dolar

32,5193

Euro

34,7328

Altın

2.488,83

Bist

9.524,59

Malatya'daki cinayet

Malatya'daki cinayet

10 Yıl Önce Güncellendi

2015-06-12 12:07:43

Malatya'daki cinayet
Malatya'da önceki gece boşandığı eşinin ağabeyi tarafından öldürülen 19 yaşındaki Canan Koçoğlu'nun, 6 aylık bebeğini yetiştirme yurduna bıraktığı belirlendi.

Alınan bilgiye göre, eski kayınbiraderi Ramazan A'nın bıçaklı saldırısında yaşamını yitiren Koçoğlu, küçük yaşta annesini kaybetmesi üzerine babası tarafından erkek kardeşiyle yetiştirme yurduna verildi.

Malatya, Erzurum ve Elazığ'ın ardından geldiği Kahramanmaraş'taki yetiştirme yurdundan reşit olduğu için babası tarafından alınan Koçoğlu, kısa süre sonra Malatya'da evlendi. Bir erkek bebek dünyaya getiren Koçoğlu, eşinden boşanınca bir süre Malatya Kadın Sığınmaevi'nde kaldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne başvuran Koçoğlu, bakamayacağı gerekçesiyle bebeğini yetiştirme yurduna bıraktı.

Bebeğini zaman zaman ziyarete giden Koçoğlu'nun erkek kardeşinin eğitimine devam ettiği için halen koruma ve bakım altında bulunduğu öğrenildi.

Genç kadının babasının bir süre kaldığı Malatya Huzurevi'nden çiftlikte iş bularak ayrıldığı, yaklaşık bir ay önce de kalp krizinden yaşamını yitirdiği belirlendi.

- Cinayet anı kameraya yansıdı

Maktulün çalıştığı birahanenin güvenlik kamerası kayıtlarında, Koçoğlu'nun, iş yerinden çıktığı sırada Ramazan A. tarafından yolunun kesilmesi ve bıçaklanması yer alıyor.

Canan Koçoğlu, 10 Haziran'da eski kayınbiraderi Ramazan A. (34) tarafından çalıştığı birahanede 10 bıçak darbesiyle öldürülmüştü, birahane çalışanları tarafından darbedilen zanlı, Turgut Özal Tıp Merkezindeki tedavisinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Haber Ara