Dolar

32,5683

Euro

34,9289

Altın

2.425,54

Bist

9.722,09

Maicon'un Galatasaray'dan talebi ne?

Önümüzdeki sezon tarsnfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a Al Nasr'a kiralık gönderilen Maicon'dan flaş bir talep geldi

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-07-06 21:41:54

Maicon'un Galatasaray'dan talebi ne?

Sarı-kırmızılı takımda gelecek sezon kadro planlaması devam ediyor. Mali yükünü hafifletmek isteyen Galatasaray oyuncu satışından gelir elde etmeyi planlıyor.Galatasaray'dan Al Nasr'a kiralık gönderilen Maicon'un geleceği şu an için soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz haftalarda Al Nasr yöneticileri, Maicon için Galatasaray ile transfer pazarlığına oturmuş ve sarı kırmızılıların yüksek bonservis talep etmesi üzerine masadan kalkmıştı.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Maicon için perde arkasında yaşanan gerçek ortaya çıktı.Al Nasr yönetiminin, Brezilyalı savunmcıdan söz aldığı ve transferin bu şekilde gerçekleşeceği ortaya çıktı.Buna göre Maicon, Al Nasr yönetimine 'bekleyin' mesajı verdi ve Galatasaray yönetimiyle müzakerelere başladı.Buna göre Brezilyalı futbolcu, sarı kırmızılı yönetimden bonservisini talep etti ve bu harekatta başarılı olması halinde bedelsiz olarak Al Nasr'a imzayı atacak.

Haber Ara