Dolar

32,3639

Euro

35,0278

Altın

2.323,60

Bist

9.079,97

Mahir Can Kara’dan İddialı Açıklamalar! Mahir Can Kara Kimdir?

Yenilikçi fikirleri ile e-ticaret alanına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan Mahir Can Kara, yarattığı marka sayesinde sektörde hızlı bir büyüme göstererek dikkatleri üzerine çekiyor.

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-17 11:22:21

Mahir Can Kara’dan İddialı Açıklamalar! Mahir Can Kara Kimdir?

Amasya, Suluova doğumlu olan Mahir Can Kara, e-ticaret alanında kendisini geliştirerek özellikle bu sektörde yaptığı yenilikler ve girişimler ile tanınıyor. 2018 yılından beri e-ticaret ile ilgilenen Kara, Swarel isimli markasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yenilikçi Fikirler ile E-Ticareti Yeni Bir Boyuta Taşımak İstiyor

Şimdilik Çorum'da yaşayan genç girişimci Kara, bu bölgenin hayata geçireceği e-ticaret projesi ile bir merkez haline gelmesini hedefliyor. Swarel.com adresi üzerinden hizmet verecek olan projede Kara, platform üzerinden ürünleri Türkiye'nin her yerine ulaştırmayı hedeflemiş durumda. Giyim alanında yenilikçi fikirleri kullanıcılara sunmuş olacak marka sayesinde yüksek kaliteye sahip olan giyim ürünleri uygun fiyatlar ile alıcılara sunulacak ve dikkat çekici tasarımlar ile geniş kesimlere hitap edecek ürünler çok yakında kullanıcıların beğenisine sunulmuş olacak.

E-ticaret alanında yenilikçi fikirler ile yeni bir boyut yakalamak isteyen Kara, bu durumu şu şekilde açıklıyor: “E-ticaret her zaman gelişen ve ileride işlem hacmi olarak da çok büyük yerlere gelecek bir sektörü ifade ediyor. E-ticarette ne kadar çok erken yer alınırsa, bunun karşılığı da markalara o kadar çabuk dönmüş olur. Ama günümüzde de e-ticaret platformları da azımsanmayacak kadar çok olduklarından, bu alanda faaliyet gösterecek olanların belirli noktalara dikkat etmeleri gerekiyor. Bunun başında da yenilikçi fikirler geliyor” dedi.

Kuracağı markası ile yurtiçinde önemli bir isim haline geldikten sonra yurtdışına da satış yapmayı amaçlayan Mahir Can Kara, bu bakımdan ülke ekonomisine de önemli katkılar sunmayı hedefliyor. Aynı zamanda bu süreçte istihdam alanında da önemli katkılar sunmayı hedefleyen Kara, markasının alanında önemli bir isim olacağını ifade ediyor: “Hayata geçireceğim proje kapsamında giyim alanında önemli bir isim yaratmayı hedefliyorum. Günümüz şartlarına ve beğenilerine uygun, herkese hitap edecek, yüksek kalitede ürünler sayesinde çok kısa sürede markanın çok iyi yerlere geleceğinden eminim.” Kara'nın satış platformu kısa süre içerisinde hayata geçirilmeye hazırlanıyor.

VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara