Dolar

32,5064

Euro

34,5713

Altın

2.504,14

Bist

9.548,09

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-12-01 19:48:51

Maçın ardından
Antalyaspor Antrenörü Mustafa Ati Göksu, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda penaltı atışları sonucunda gruplara kalmayı başardıkları 24 Erzincanspor maçına ilişkin, "Güzel bir maç oldu, iyi oynadık diyemeyiz ama tur atlamasını bildik" dedi.

Göksu, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduğunu ve futbolcularını tebrik ettiğini ifade etti.

Rakip takım oyuncularını ve taraftarlarını da sergiledikleri futbol ve davranış nedeniyle kutladığını dile getiren Göksu, şunları söyledi:

"Güzel bir maç oldu, iyi oynadık diyemeyiz ama tur atlamasını bildik. Bundan sonra kupada da yolumuza devam edeceğiz. Erzincanlı futbolcu kardeşlerimin bütün kalbimle bundan sonraki müsabakalarda başarılı olmalarını temenni ediyorum. Hepsini, teknik heyetini, bütün futbolcuları tebrik ediyor, bundan sonraki bütün müsabakalarında başarılı olup şampiyon olmalarını diliyorum çünkü bugün hakikaten iyi bir müsabaka çıkardılar."

- 24Erzincanspor cephesi

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden 24Erzincanspor'un teknik direktörü Bülent Akan ise Süper Ligin en önemli ekiplerinden birine karşı oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını kaydetti.

Bunun sonucunda karşılaşma boyunca hiç oyundan düşmediklerini ve maçın penaltılara gittiğini belirten Akan, "Sonuç itibarıyla penaltılara kaldıktan sonra şans yüzde elliye düşmüştü. Rakibimiz kazandı tebrik ediyorum. Artık yolumuza ligde devam edeceğiz. Hedefimiz var. İnşallah yıl sonunda o hedefi gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Haber Ara