Dolar

32,3395

Euro

35,1094

Altın

2.241,68

Bist

8.872,70

Maçın ardından

İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı:'İyi bir oyun oynadık'- Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar:'Mağlubiyeti ikinci yarıda oynadığımız kötü oyunla hak ettik'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-10-21 22:23:15

Maçın ardından
Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında konuk ettiği Giresunspor'u 3-1 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çıkırıkçı, "İyi bir oyun oynadık. İlk yarı ve ikinci yarıda birçok pozisyona girdik. Bulduğumuz pozisyonları ikinci yarıda değerlendirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi oyunumuzu devam ettirip üst sıralara çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise ikinci yarıda oynadıkları kötü futbolla mağlubiyeti hak ettiklerini dile getirdi.

Kalpar, karşılaşmaya iyi başladıklarını belirterek, şunları aktardı:

"Erkenden golü bulduk. İlk yarıda güzel şeyler yaptık. İlk yarıda çıkarken kaptırdığımız toplarla rakibe pozisyonlar verdik. Bizim yaptığımız bireysel hatalar, rakibin güvenini artırdı. Aykut Demir'in sakatlanması bizim için kötü oldu. İkinci yarıda 1-0'ı koruma adına iyi mücadele etmemiz gerekiyordu ama bunları yapamadık. Farklı da mağlup olabilirdik. Mağlubiyeti ikinci yarıda oynadığımız kötü oyunla hak ettik. Kısa zaman içinde daha iyi olacağız. Giresunspor'da ilk maçımdı. Oyuncularımı tanıma açısından iyi oldu. Koca bir şehri temsil ediyoruz. Bu başarıyı kiminle yakalarsak onunla yolumuza devam edeceğiz."

Haber Ara