Dolar

32,3339

Euro

35,1327

Altın

2.308,99

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş:'İkinci golün ardından takımım bir şey yitirdiğini düşündü'- 'Bu mağlubiyetle bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Bu maçtan duygu yönetimi anlamında gerekli dersleri almamız gerektiğine inanıyorum. Gelecek haftadan itibaren tekrar galibiyet serisi başlatacağımızı biliyorum'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-09-15 00:09:52

Maçın ardından
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında konuk olduğu Galatasaray'a 4-1 yenilerek ilk mağlubiyetini yaşayan Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, bu yenilgiyle bir şey kaybettiklerini düşünmediğini söyledi.

Türk Telekom Stadı'nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, Galatasaray'ın galibiyeti hak ettiğini belirtti.

Kemal Özdeş, ligde bir önceki karşılaşmadan Galatasaray'ın 6, kendilerinin ise 1 oyuncu değişikliği ile maça başladığını aktararak, "Maçın başında topa sahip olmaya çalışarak Galatasaray'ın baskısını kırabildik. Atak da yapmaya başladık. Fazla pozisyon da vermedik. İkinci yarıda da oyuna istediğimiz gibi başladık. Oyun 0-0 devam ederken Diagne'nin faydalanamadığı ve Muslera'nın Serdar Aziz'in ters topunda çıkardığı pozisyonlar var. Bunları değerlendirseydik öne de geçebilirdik." diye konuştu.

İkinci yarıda duran top organizasyonunda savunmaya odaklanmadıkları için kalelerinde golü gördüklerini kaydeden 48 yaşındaki teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ardından ikinci golü de yedik. İkinci golün ardından takımım bir şey yitirdiğini düşündü. Sonra oyuna tekrar tutunmaya çalıştık. Pozisyonlar bulmamıza rağmen kalemizde bir gol daha gördük. Bu maçtan puan alamadık. Bu karşılaşmaya kadar 4'te 4 yapmıştık. Bu mağlubiyetle bir şey kaybettiğimizi düşünmüyorum. Bu maçtan duygu yönetimi anlamında gerekli dersleri almamız gerektiğine inanıyorum. Bu anlamda deneyimli değiliz. Gelecek haftadan itibaren tekrar galibiyet serisi başlatacağımızı biliyorum. Oyuncularıma güveniyorum. Galatasaray galibiyeti hak etti. Galatasaray'a UEFA Şampiyonlar Ligi maçında başarılar diliyorum."

Kemal Özdeş, maçın devre arasında koridorda gerginlik yaşanmasıyla ilgili bir soruya ise şu şekilde cevap verdi:

"Gergin olacak bir durumumuz yok. Sahada oynanan oyunda problem yok. İki yedek kulübesinin arasında problem var. Levent hoca ile konuştum. Eleştirisini dinledim. Düzelteceğimi söyledim. Arkadan birkaç kişi daha olaya dahil oldu. Bunlar uzatılacak şeyler değil. Bizde diğer takımların antrenörlerine saygısızlık olmaz. Bu bir strateji. Oyunu yaşarsınız ve mücadele edersiniz. Bu bazen diğerleri tarafından agresiflik olarak görülüyor. Bunu planlı olarak düşünüyorum. Bu agresiflik 55. dakikadaki pozisyona da yansıdı. Herkes birbirine girdi. Ancak öncelik duran topu savunmaktı, tartışmak değil. Galatasaray, böyle bir ambiyansta tartışma çıkararak bunu yaptı. Bu deneyimsizliği yaşadık. Bunu da yönetmek önemli. Ders almalıyız."

Haber Ara