Dolar

32,5131

Euro

34,5627

Altın

2.492,65

Bist

9.548,09

Maçın ardından

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş:'Çalıştıklarımız oturdu ama sonuçlandırmada biraz eksik kaldık'

6 Yıl Önce Güncellendi

2018-08-20 00:12:34

Maçın ardından
Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maçta yakaladıkları fırsatları değerlendiremediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bektaş, uzun zamandır sahasında kaybetmeyen bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Biz buraya kendi oyunumuzu oynamaya gelmiştik ve öyle de yaptık. Golü yiyene kadar daha fazla koşan ve net pozisyonlara giren taraftık. Bir tanesini değerlendirsek sonuç farklı olabilirdi. Çalıştıklarımız oturdu ama sonuçlandırmada biraz eksik kaldık. Her şeyi bu kadar iyi yapıp, sonuçlandırmayı iyi yapmadığınızda size gol yazmıyorlar." diye konuştu.

Bayram Bektaş, maçın ikinci yarısında da net pozisyonlar bulduklarını dile getirerek, "Oyuncularımı kutluyorum. Bu mücadele için bir puan hakkettiğimizi düşünüyorum. Futbolcularımız bu mücadeleyi yaptığı müddetçe bir iki hafta böyle gider ama sonra umarım şeytanın bacağını kırarız. Bu sezonu geçiş sezonu olarak görüyoruz. Ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Haber Ara