Dolar

32,5716

Euro

34,6591

Altın

2.505,57

Bist

9.524,59

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-22 23:33:49

Maçın ardından
PTT 1. Lig 12. hafta karşılaşmasında Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yenen Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Buz, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ve oyuncularının da taktiksel anlamda verilen tüm görevleri yerine getirdiğini aktardı.

Karşılaşmanın gollü geçmesinden mutluluk duyduklarını aktaran Buz, "Üç gol atmamız da güzel. Karşılaşma 3-0 bitseydi daha iyi olurdu. Sevinçliyiz. Önemli bir müsabakayı kazandığımızı düşünüyoruz. Ancak bu karşılaşma artık geride kaldı. Ayaklarımız yere basarak devam etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Artık önlerindeki maçlara odaklanacaklarını anlatan İrfan Buz, "Buraya günü kurtarmaya gelmedim. Ekibimle bir şeyler vermeye geldim. Bunu söylerken arkasını getirmemiz gerekiyordu. Aldığımız 3 galibiyetle önemli puanlar topladığımızı düşünüyoruz ama yolun başındayız. Hep beraber güzel günleri görmek dileğiyle" değerlendirmesinde bulundu.

- Kayseri Erciyesspor cephesi

Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu İbrahim Uzunca ise karşılaşmanın 80. dakikasına kadar futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini savundu.

Önemli gol fırsatları yakaladıklarını ancak sonuca gidemediklerini anlatan Uzunca, şunları söyledi:

"Belki öne geçseydik skor böyle olmayacaktı ama futbol bu işte. Bir anlık konsantrasyon eksikliğinden yediğimiz ilk golden sonra, böyle bir neticeyle karşı karşıya kaldık. Bundan sonraki maçlarda bir çıkış yolu arayıp, takımımızı son sıradan kurtarmak için mücadele vereceğiz. Golü yediğimiz ana kadar gösterilen mücadeleden çok memnunuz. Skor böyle olmamalıydı."

Haber Ara