Dolar

32,4948

Euro

34,8568

Altın

2.485,01

Bist

9.530,47

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-11-21 19:06:25

Maçın ardından
Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor'u 3-1 yenen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Bursaspor gibi çok çok önemli rakibi yendiğimiz için mutluyum" dedi.

Cihat Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor'un yeterince geniş alan bulduğu zaman cezayı kesebilecek bir takım olduğunu belirtti.

Kendilerinin de agresif ve inatçı bir takım olduklarına değinen Arslan, şunları söyledi:

"Öngördüğümüz şekilde, kaliteli bir oyun oldu. Hem oynatmadık hem oynadık. Güzel goller vardı. Bursaspor gibi çok çok önemli rakibi yendiğimiz için mutluyum. İç saha performansımız şu an için gayet iyi gidiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum, kutluyorum. İnşallah devamını getiririz."

Arslan, Bruno'nun attığı golden sonraki hareketlerinin kendisine yönelik olup olmadığına ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

"Ben görmedim. Bana yaptıysa cezasını görür, gol atmış olması önemli değil. Biz büyük bir aileyiz. Kendimizi sevip sayıyoruz, ondan başarılıyız. Şu ana kadar arkadaşlarımdan hiçbirine '(Kaşının altında gözün var' demedim, onlar da bana demez, diyemez. Sizin dediğiniz gibiyse gerekli hamleyi yaparım. İsterse 7 gol atsın, benim için bir şey fark etmez. Teknik direktör olarak saygınlığımı korumak zorundayım. Bu açıklamalar sizin söylediklerinize cevap, o pozisyonu tekrar izlemem lazım."

- Bursaspor cephesi

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Akhisar Belediyespor'un galibiyeti hak ettiğini dile getirerek, şöyle konuştu:

"Bir takımın birbirini takip eden iki maçta bu kötü görüntüyü ortaya koymasını kabul edemiyorum. Bir önceki maçta belki de ligin en organize, en iyi takımına karşı üst düzey mücadele eden, üstün bir oyunla herkesin hayranlıkla izlediği bir takım bugün geliyor, tam tersi görüntü ortaya koyuyor. Bunu kabul edemiyorum. Ortada bir gerçek var. Bu oyuncular bizim oyuncularımız. Bu takım bizim takımımız ve ben yönetiyorum. Dolayısıyla hesap vermesi, bu işten sorumlu olması gereken en önemli kişi benim."

Hayal kırıklığı yaşadığını ifade eden Sağlam, "Bunun nedenlerini ortaya koymamız lazım. Futbolda tezatlıklar yaşanır ama ben bu kadarını, antrenörlük hayatımda ilk defa yaşıyorum. Sonuçta mağlup olduk, üzüntülüyüz. Bu maçı unutup cuma günü oynayacağımız Kayserispor maçını, iyi oyun ve mücadeleyle, tekrar bizi gelecek adına umutlandıracak bir görüntüyle kazanmak zorunda olduğumuz gerçeği ortada" değerlendirmesinde bulundu.

Ertuğrul Sağlam, ikinci yarıya çift forvetle başlayıp risk almalarına rağmen istedikleri sonuca ulaşamadıklarını anlatarak, oyunu rakip sahaya yıktıkları sırada Medipol Başakşehir karşısındakine benzer çok kötü bir gol yediklerini belirterek, "Sonrasında yaşanan 'fauldü, değildi' tartışmasındaki gol... Sonuçta kötü oynadık. Bize yakışmadı. Kabul etmemiz mümkün değil. Bu durumu tabii ki değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Ara