Dolar

32,3294

Euro

35,0797

Altın

2.299,00

Bist

8.987,23

Maçın ardından

Evkur Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Karslı:'Kupaya veda ettik, üzgünüz. Ligde yolumuza devam edeceğiz'- Osmanlıspor Teknik Direktörü Buz:'Karşılaşmada 96 dakika 10 kişiydik. Buna rağmen oyunu çirkinleştirmeden tur atlamak istedik ve bunu yaptık'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-13 20:13:38

Maçın ardından
Evkur Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Turgay Karslı, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Osmanlıspor'la 1-1 berabere kaldıkları rövanş maçına ilişkin, "Kupaya veda ettik, üzgünüz. Ligde yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Teknik direktör Erol Bulut'un tedbirli olarak PFDK'ye sevk edilmesi nedeniyle takımın başında bulunan Karslı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, mücadelenin değerlendirmesini sonuca göre yapmanın zor olacağını belirtti.

Aldıkları sonucu beklemediklerini dile getiren Karslı, şunları söyledi:

"Maçı kazanmak ve turu geçmek için motive olmuştuk. Rakibin ilk 30 saniyede eksik kalması formatımızı değiştirmemize neden oldu. Bol gol atabileceğimiz bir maçtı ama 1-1 bitti. Kupaya veda ettik, üzgünüz. Ligde yolumuza devam edeceğiz."


- Osmanlıspor cephesi


Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Karşılaşmada 96 dakika 10 kişiydik. Buna rağmen oyunu çirkinleştirmeden tur atlamak istedik ve bunu yaptık. Futbolcularımızı kutluyorum. Yeni Malatyaspor'a da ligde başarılar diliyorum."

Haber Ara