Dolar

32,3644

Euro

34,9636

Altın

2.325,50

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu:- 'İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık'- Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sözeri:- 'Futbolun doğrularını yaptığımızı düşünüyorum'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-12-01 20:40:14

Maçın ardından
TFF 1. Lig'de Gazişehir Gaziantep'e 2-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık." dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, uzun süredir kazanamadıkları için takımda baskı oluştuğunu söyledi. Bugünkü maçta rakiplerinin karşılaşmaya baskılı başladığını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Rakibin baskısıyla kalemizde golü gördük. İlk 15-20 dakika oyundan uzak kaldık. Geriden oyun kuramadık. İlk yarıda 2-3 pozisyonumuz vardı ama bunları değerlendiremedik. 2-0'dan sonra da istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Moral ve oyun anlamında tekrar performansımızı yansıtmak için galibiyete ihtiyacımız var."

Eroğlu, kadrolarında sakat oyuncu sayısının fazlalaştığını ve kadro derinliklerinin olmadığını belirterek, "Devre arasında transfer yapacağız. Geçen sene devre arasında yaptığımız takviyelerle ivmemiz artmıştı. 3-4 oyuncu almayı planlıyoruz. Görüştüğümüz, seyrettiğimiz oyuncular var." ifadeleri kullandı.


- Gazişehir Gaziantep cephesi


Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise ilk deplasman galibiyetlerini aldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

Göreve geldiklerinden bu yana yenilmezlik serilerini sürdürdüklerine dikkati çeken Sözeri, şu değerlendirmede bulundu:

"Bizim için kırılma maçıydı. Altınordu genç bir takım, zor olacağını biliyorduk. Futbolun doğrularını yaptığımızı düşünüyorum. Daha önceki bireysel hataları yapmadık, çok da pozisyon vermedik. Oyuncularımız dikkatliydi. Bizim için çok önemli bir deplasman galibiyeti. Yolumuza devam ediyoruz. Maçın hakemlerini de kutluyorum."


VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara