Dolar

32,3851

Euro

35,1732

Altın

2.325,14

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Bursaspor Teknik Direktörü Le Guen: 'Zor olacağını biliyorduk ama başardık'- Osmanlıspor Teknik Direktörü Buz: 'Bursaspor'u tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-10-16 23:24:19

Maçın ardından
Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Süper Lig'de sahalarında 3-1 kazandıkları Osmanlıspor maçıyla ilgili ''Zor olacağını biliyorduk ama başardık.'' dedi.

Le Guen, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde üst üste aldıkları Galatasaray ve Kayserispor mağlubiyetlerinin ardından Osmanlıspor maçının kendileri için önemli olduğunu belirterek, ''Zor olacağını biliyorduk ama başardık. Oyuncularımı sahada gösterdikleri performanslarından dolayı kutluyorum.'' ifadelerini kullandı.

Fransız teknik adam, Kembo'nun kırmızı kartla oyun dışı kaldığı pozisyonla ilgili yöneltilen soru üzerine, ''Kesin düşüncemi belirtmeden önce görüntüyü net bir şekilde izlemem gerekiyor. Kembo'nun bu hareketi bilerek yaptığına inanmıyorum. Umarım 1 maç ceza alır. Çünkü onun özelliklerine ihtiyacım var.'' şeklinde konuştu.

- Osmanlıspor cephesi


Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise karşılaşmanın iki takım açısından da önemli olduğunu kaydetti.

Sahada istedikleri oyunu sergileyemediklerini dile getiren Buz, ''Bursaspor'u tebrik ediyorum. Haklı bir galibiyet aldılar.'' diye konuştu.

Buz, artık önlerindeki Kardemir Karabükspor maçını düşüneceklerini de vurgulayarak, ''Hatalarımızı iyi analiz edeceğiz. İyi takımımız var ama daha çok çalışmamız gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.



VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara