Dolar

32,5004

Euro

34,6901

Altın

2.496,45

Bist

9.693,46

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-17 19:12:38

Maçın ardından
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, sahalarında 2-0 mağlup oldukları Antalyaspor maçında daha iyisini yapmaları gerektiğini ancak mağlup olduklarını ve bundan dolayı üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ligde iyi yerlere yükselme ve galibiyet serisini devam ettirme açısından önemli bir maçı kaybettiklerini vurguladı.

Maçın ilk devresinde çok etkili olamadıklarını belirten Sağlam "Bu kötü oyunu tam ortadan kaldıralım derken, Stoch'un pozisyonu bir kırılma anı oldu. Sonrasında 1-2 dakika içerisinde de kırmızı kart gördük. Bu durum oyun içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı durumda bizi daha da sıkıntıya soktu" diye konuştu.

Devre arasında oyuncularıyla konuştuğunu aktaran Sağlam, şöyle devam etti:

"Onlara 'daha çok performans gösterirsek, bu olumsuzluğu ortadan kaldırabiliriz' dedim. İkinci yarıya da iyi başladık. Maalesef 55. dakikada üst düzey bir takıma yakışmayacak gol yedik. Golden sonra oyuncular aslında bu gole tepki de verdiler. Skoru eşitlemek için pozisyon da buldular. Beraberinde bir risk aldık. Özellikle De Sutter'i de oyuna soktuktan sonra kenardan ve duran toplardan gelen toplarda pozisyon da ürettik. Ama maalesef golü engellemedik. Sonrasında son dakikada yediğimiz golle de birlikte beklemediğimiz bir skorla karşı karşıya kaldık."

Çalışarak bazı şeyleri değiştirmeleri gerektiğine dikkati çeken Ertuğrul Sağlam, "Oyun içerisinde performansı düşük oyuncularımız var. Bununla alakalı bazı şeyleri değiştirmemiz gerekiyor. Bugün daha iyisini yapmamız gerekiyordu. Mağlup olduk, üzüntülüyüz. Ben bu takıma inanıyorum ve güveniyorum. Önümüzdeki Kasımpaşa maçı bizim için bir fırsat. Gerekirse oyuncularla konuşup motivasyonla alakalı bazı şeyleri üst seviyeye getirebiliriz" ifadelerini kullandı.

- Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Arada çok iyi çalıştıklarını ve çalışmanın karşılığını 3 puanla aldıklarını anlatan Göksu, şunları kaydetti:

"Üç puan aldığımız için mutluyuz. Maçın zor geçeceğini biliyorduk ve zoru başardık. Önümüzde Beşiktaş maçı var. İnşallah bu maçta da aynı futbolu sergileyerek sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Bursaspor'un çok iyi bir takım olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Ama bugün biz iyi oynadık, girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik."

Haber Ara