Dolar

32,5301

Euro

34,9859

Altın

2.433,27

Bist

9.800,21

Maçın ardından

Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar:- 'Maçın başında gelen goller çok daha rahat oynamamızı sağladı'- Arsinspor Teknik Direktörü Başaran:- 'Buraya gelirken rakibimizin gücünü biliyorduk'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-09-20 22:31:18

Maçın ardından
Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Arsinspor'u 4-1 yenerek eleyen Manisaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Maçın başında gelen goller bizim çok daha rahat oynamamızı sağladı." dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Karafırtınalar, aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Güzel bir skor ve güzel bir oyun olduğunu ifade eden Karafırtınalar, şöyle konuştu:

"Çok daha farklı da olabilirdi. Maçın başında gelen goller çok daha rahat oynamamızı sağladı. Diğer kupa maçları hep temposuz geçmişti ama bizim maç çok tempolu oldu. Oyun anlamında keyif verdiğimizi düşünüyorum. Attığımızdan çok daha fazlasını kaçırdık. İnşallah bunu lig maçlarına da yansıtırız."


- Arsinspor cephesi


Arsinspor Teknik Direktörü Ahmet Başaran ise üzgün olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Buraya gelirken rakibimizin gücünü biliyorduk. Biz de genç bir takımız. İlk yarım saat pozisyon almada hatalar yaptık ve kalemizde 3 gol gördük. Yarım saat sonra oyunda dengeyi sağlamamıza rağmen skor istediğimiz gibi olmadı. Manisaspor rakibimiz değil. Bundan sonra ligde önümüze bakacağız. Manisaspor'a kupada başarılar diliyorum."

Haber Ara