Dolar

32,3325

Euro

35,1144

Altın

2.300,55

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Gaziantepspor Teknik Direktörü Süral:'Oyuncularım ezilmediler, inandılar ve kendilerine güvendiler'- Ümraniyespor Teknik Direktörü Bektaş:'Bizim için güzel bir mücadele oldu'

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-14 00:40:55

Maçın ardından
TFF 1. Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor'a evinde 3-0 yenilen Gaziantepspor'un teknik direktörü Bünyamin Süral, genç oyuncularla mücadele ettikleri maçta ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bünyamin Süral, 16-17 yaşındaki çocuklarla sahaya çıktıklarını belirterek, "Oyuncularım ezilmediler, inandılar ve kendilerine güvendiler. Çok güzel bir şekilde mücadele ettiler. Kendilerini kutluyorum." dedi.

Takımdaki iki yabancı oyuncunun son anda oynamayacaklarını söyleyerek gittiklerini aktaran Süral, şunları kaydetti:

"Takımı sattılar, alacaklarını istediler. Buna rağmen çocuklarımız takımlarına sahip çıktı. Hepsinin yanaklarından öpüyorum. Gaziantepspor'a sahip çıkılmasını istiyorum. Gaziantepspor'u, eski yıllarına getirmek istiyoruz. Yediğimiz goller, oyuncularımızın acemiliğinden kaynaklandı. Hakem hataları da oldu."


- Ümraniyespor cephesi


Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Bizim için güzel bir mücadele oldu. Üç gol attık." diye konuştu.

Bu maçta takımın durumunu görme fırsatları olduğunu dile getiren Bektaş, "Karşımızda genç ve dinamik bir takım vardı. Oyunun başında bizi biraz zorladılar. Sonrasında kalitemiz ön plana çıktı. Gaziantepspor'a teşekkür ediyorum. Bizi çok güzel ağırladılar. Allah yardımcıları olsun. Yeni sezonda başarılar diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.



Haber Ara