Dolar

32,5587

Euro

34,8655

Altın

2.431,36

Bist

9.722,09

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-09-18 01:20:50

Maçın ardından
Skenderbeu Teknik Direktörü Mirel Josa, UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçta takımının ikinci yarıda ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu kaydetti.

Elbasan Arena'daki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Josa, ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini, ancak ikinci yarıdaki oyundan memnun kaldığını vurguladı.

Beşiktaş karşısında pozisyon üretmekte zorlandıklarını dile getiren kaydeden Josa, "Beşiktaş'ın nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Böyle bir skora fazla da üzülmemek gerekir. Zira, Beşiktaş hem kendi liginde hem de uluslararası arenada çok güçlü bir takım. Neticede alınan sonucun çok kötü olmadığını, böyle bir takım karşısında yenilebileceğimizi de bilmemiz gerekir" diye konuştu.

Önceliklerinin Arnavutluk Süper Ligi olduğunu vurgulayan Josa, "Beşiktaş ve Lokomotiv Moskova içeride yenilip, dışarıda maç kazanabilen takımlar. Gruptaki geleceğimizle ilgili yorum yapmak istemiyorum. Önümüzde Tirana ile oynayacağımız bir lig maçı var ve onu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Ara