Dolar

32,3438

Euro

35,1167

Altın

2.306,62

Bist

9.079,97

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-25 00:39:12

Maçın ardından
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Galatasaray karşısında aldıkları 2-1'lik galibiyetin, kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Reşit Akçay, sarı-kırmızılı takıma karşı deplasmanda oynamanın zorluğuna dikkati çekti.

Nasıl bir maç olacağını tahmin ettiklerini aktaran Akçay, "Karşılaşacağımız direnci biliyorduk. Kontra atağa dayalı bir oyun anlayışımız vardı. Rakibimizin topa daha fazla sahip olması, oyun içinde üstünlükleri olarak gözüktü. Kreatif oyuncularının çokluğu da kalemizde pozisyonlar görmemize neden oldu. Kontra atağa ve hızlı oyuncularımıza dayalı şablonumuz, zaman zaman kırılmalar yaşasak da istediğimiz almamızı sağladı" şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın seyircisi önünde iştahlı bir futbol ortaya koyacağını bildiklerini dile getiren Akçay, "Biz ligin yeni takımı olarak hep tırnaklarımızı toprağa gömerek sahadan bir şeyler çıkarmaya çalışacağız. Rakiplerimiz bizi yenebilirler ama işleri kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.

Haber Ara