Dolar

32,5507

Euro

35,0027

Altın

2.427,68

Bist

9.722,09

Maçın ardından

Maçın ardından

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-08-24 00:46:22

Maçın ardından
Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni 3-1 yenen Antalyaspor'da yardımcı antrenör Mustafa Ati Göksu, elde ettikleri galibiyeti, "inancın zaferi" olarak değerlendirdi.

Cezalı olan teknik direktör Yusuf Şimşek'in yerine basın toplantısına katılan Göksu, sıcak havada oynanan maçın ilk yarısını 1-0 geride kapattıklarını anımsatarak, "İkinci yarı iyi oynadık. Bu, inancın zaferidir. Bütün futbolcu kardeşlerim birbirlerine uyum içerisinde sarıldılar ve galip gelmesini bildiler. Galibiyette seyircimiz çok müthiş bir destek verdi. İnşallah bu desteklerine devam ederler. İnşallah bu galibiyet serisi devam eder" diye konuştu.

- Gençlerbirliği cephesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Stuart Baxter ise ligin ilk iki haftasında iyi oyunlarının karşılığını alamadıklarını söyledi.

Antalyaspor karşısında, 75 dakika taktiksel açıdan çok iyi durduklarını ifade eden Baxter, şunları kaydetti:

"Deplasmanda nasıl taktiksel oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Bireysel hatalar rakibin galip gelmesine sebebiyet verdi. Kulübeden gördüğüm kadarıyla Ahmet Oğuz'a çok net bir faul yapıldı. Ancak hakem faul vermedi. Akabinde de yapılan ortada ikinci golü yedik. Oynadığımız iki maçı değerlendirdiğimiz zaman, çok şanssız bir şekilde mağlup oluyoruz. Her iki maçta rakipten üstün oynuyoruz ama maalesef kötü sonuçlar ortaya çıkıyor. Buna takım olarak müthiş bir tepki göstermemiz lazım."

Haber Ara