Dolar

32,5943

Euro

34,7770

Altın

2.415,04

Bist

9.645,02

Maçın ardından

Maçın ardından

8 Yıl Önce Güncellendi

2016-09-01 01:33:52

Maçın ardından
A Milli Futbol Takımı oyuncularından Çağlar Söyüncü, genç futbolcuların milli takımda kalıcı olmayı hedeflediğini söyledi.

Söyüncü, Antalya Stadı'nda Rusya ile golsüz berabere kaldıkları hazırlık maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ve maçı gol yemeden tamamladıklarını belirtti.

Milli takımda forma giymenin kendisi için gurur verici olduğunu ifade eden Söyüncü, "Forma şansımı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum, inşallah daha iyi olacağız. Gençler olarak milli takımda kalıcı olmayı hedefliyoruz. Hedefi olmayan futbolcu çok uzun süre oynayamaz diye düşünüyorum." dedi.

Söyüncü, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in genç futbolcuları çok sevdiğini dile getirdi.

Terim'in zaman zaman hata yapmalarına rağmen kendilerine destek olduğunu ifade eden Söyüncü, "Bizim için çok büyük şans. Bize forma şansı veriyor. Bunu değerlendirmemiz lazım." yorumunu yaptı.

Hasan Ali Kaldırım da sıcak havadan dolayı maçta iki takımın da sahada zorlandığını kaydetti.

Rusya ile oynadıkları hazırlık maçını kazanmak istediklerini ama bunu gerçekleştiremediklerini belirten Kaldırım, takıma yeni katılan genç oyuncuların tecrübe kazanınca milli takıma uzun yıllar hizmet vereceklerini söyledi.

Kaldırım, "Pazartesi günü dünya kupası eleme maçları başlıyor. Bizim için önemli olan bu karşılaşmalar. Pazartesi günü inşallah takım halinde iyi bir performans sergileyip güzel bir başlangıç yaparız." diye konuştu.

Haber Ara