Dolar

32,3288

Euro

35,0948

Altın

2.295,22

Bist

9.045,48

Maçın ardından

Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş:- 'Hiç olmaması gereken bir ilk yarı oyunu vardı. Çok basit iki gol yedik'- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek:- 'Bizim gibi yeni kurulan takımlar için deplasmanda kazanılan 3 puan önemli'

4 Yıl Önce Güncellendi

2020-09-26 17:23:52

Maçın ardından
Süper Lig'in 3. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 3-1 yenilen Hes Kablo Kayserispor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, kazanmak için sahaya çıktıklarını ancak özellikle ilk yarıda oynadıkları kötü futbolun mağlubiyeti getirdiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bektaş, müsabakayı ikiye ayırmak gerektiğini ve ilk yarı anlam veremedikleri bir oyun ortaya koyduklarını belirtti.

İkinci yarı yaptıkları değişikliklerle oyuna denge geldiğini aktaran Bektaş, "Hiç olmaması gereken bir ilk yarı oyunu vardı. Çok basit iki gol yedik. İkinci yarıda biraz daha risk alarak, biraz daha hücum anlamında üretken olmak için mücadele verdik. Golü bulunca eşitliği de yakalayabilirdik. Golden sonra 2-3 net pozisyonumuz var. Fakat sonuçlandıramadık." dedi.

Kaybettikleri 3 puanı önlerindeki MKE Ankaragücü maçında telafi edeceklerine inandığını dile getiren Bektaş, şunları kaydetti:

"Özellikle yediğimiz 3. golden ders çıkarmamız gerekiyor. Belki yeni bir savunma ama hepsi tecrübeli, profesyonel, üst düzey oyuncular. Bu kadar basit hata yapmamalılar. Hakemle alakalı çok kısa bir şey söyleyeceğim. Hiçbir zaman hakemleri eleştirmedim. Her zaman hakemin adaletine inanan bir insanım ama oyunun yavaşlamasına müdahale etmedi. Rakip bunu çok iyi kullandı. Dolayısıyla biraz daha ağırlığını koyması gerektiğini düşünüyorum. Çok basit kaldı. Bu bahane değil, buna sığınmıyorum. Ligin henüz başı, bunun telafisi haftaya MKE Ankaragücü'nü deplasmanda yenmek olacak. Haftaya deplasmanda galip geldiğimiz takdirde, kaybımız çok olmuyor. Çünkü uzun bir ligimiz var ve henüz başındayız. Karamsar değilim, ümitsizliğe de kapılmıyorum. İyi bir takımız, iyi bir ekibimiz var. Herkes elinden gelen gayreti gösteriyor. O nedenle bu maçla alakalı söyleyeceklerim bunlar. Şimdi 6 gün sonra bir maçımız var. İyi hazırlanıp MKE Ankaragücü maçından galibiyetle dönmek istiyoruz."


- Özdilek: "Deplasmanda kazanılan 3 puan önemli"


Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, iyi bir oyun ortaya koyarak galip geldikleri için son derece mutlu olduklarını kaydetti.

Seyirci avantajının ortadan kalkmasıyla birlikte her müsabakaya her takımın ortak olduğu bir dönemden geçildiğini söyleyen Özdilek, "Buraya geçen hafta evimizde iyi oynayarak ancak kaybederek geldik. Bugün de amacımız iyi futbolla birlikte, iyi oyunumuzu sürdürerek maçı kazanmaktı. Bunu da başardık." ifadelerini kulandı.

Karşılaşmanın genelinde istedikleri gibi oyuna hükmettiklerini vurgulayan Özdilek, sözlerini şöyle tamamladı.

"Takım olarak sahada ne yaptığını bilen bir ekip görüntümüz var. Bu çok önemli. Biz 3 haftalık periyotta, oyun anlamında her hafta üstüne koyarak, güçlenerek gelen bir takımız. Geçen hafta bir kaza yaşadık. Futbolda bunlar var. Lig çok uzun bir maraton ve devam etmeliyiz. Bundan sonra da kazanacağız veya kaybedeceğiz ama hiçbir maçı savaşmadan bırakmayacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bizim gibi yeni kurulan takımlar için deplasmanda kazanılan 3 puan önemli. Hala eksiklerimiz var. Sakat oyuncularımız var, aramıza katılacaklar var. Süreci sağlıklı olarak geçirmeye çalışıyoruz. Oyun anlamında çok dalgalanma yaşamadan üstüne koyarak ilerlemek en büyük hedefimiz. "


Haber Ara