Dolar

32,3694

Euro

34,9494

Altın

2.325,68

Bist

9.089,47

Maçın ardından

Akhisarspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak:- 'Sahamızdaki ilk yenilgiyi aldık. Mağlup olmayı hak etmemiştik'- Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez:- 'İkinci yarıda gerçek kimliğimize ve karakterimize bürünerek zor bir deplasmanda galip geldik'

5 Yıl Önce Güncellendi

2020-01-24 23:54:43

Maçın ardından
TFF 1. Lig'in 19. haftasında sahasında Bursaspor'a 1-0 mağlup olan Akhisarspor'un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, mağlup olmayı hak etmediklerini söyledi.

Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, son haftalarda gol atamadıklarını ve bunun stresini yaşadıklarını dile getirdi.

Çok üzgün olduğunu ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu:

"Sahamızdaki ilk yenilgiyi aldık. Maçta mağlup olmayı hak etmemiştik. Rakibin zaten tek pozisyonu var ve gol oldu. Maçın ikinci yarısında gol yedikten sonraki bölümde çok baskı yaptık. 29-30 ortamız var ama bir türlü o topu içeriye sokamadık. Topu içeriye sokamadığımızda bu tür sonuçlar kaçınılmaz oluyor. Lig uzun bir maraton ve bizim galibiyete çok ihtiyacımız var. Daha fazla çalışacağız, yaptığımız hataları daha fazla irdeleyeceğiz ve bu üzüntülü durumdan bir an önce çıkacağız."


- Üzülmez: "Zor bir maç ve zor bir geceydi"


Bursaspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zor bir deplasmanda galip geldiklerini belirtti.

Mücadele gücü yüksek bir ligde yarıştıklarına dikkati çeken Üzülmez, şunları kaydetti:

"Zor bir maç ve zor bir geceydi, zira rakibimiz 8 maçtır sahasında kaybetmeyen, 5 galibiyet ve 3 beraberlik alan ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım. Başlarında da çok tecrübeli hocalar var. İlk yarıda rakibe biraz imkan verdik. İkili mücadelelerde zayıf kaldık. İkinci yarıda gerçek kimliğimize ve karakterimize bürünerek zor bir deplasmanda galip geldik. Oyuncularımı kutluyorum. Bursaspor olarak hedefimiz bellidir."


Haber Ara