Dolar

32,4827

Euro

34,8964

Altın

2.438,03

Bist

9.716,95

Macin ardindan

Macin ardindan

9 Yıl Önce Güncellendi

2016-01-25 23:51:05

Macin ardindan
PTT 1. Lig'de Boluspor'a 2-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık ama bunu golle taçlandıramadık" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ilk yarıda tek kale oynadıklarını ancak golü bulamadıklarını kaydetti. Gol bulamayınca Boluspor'un dirençli hale geldiğini belirten Eroğlu, şöyle konuştu:

"Boluspor oynatmamaya dayalı bir oyun sergiledi. Topa sahip olan taraf bizdik, rakibimiz kalabalık savunma yaptı. İkinci yarıda da pozisyonumuz vardı ama değerlendiremedik. Deplasmanda gol yemediğin sürece avantajlısın. Biz gol yedikten sonra tepki versek de başarılı olamadık. Futbolun doğrularını yapmaya çalıştık ama bunu golle taçlandıramadık. Futbol golle kazanılabiliyor. Berabere bittiğinde bile üzülecek maçta kazanmayı hak eden taraf bizdik."


- Boluspor cephesi


Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Çok iyi bir oyun ortaya koymasalar da müsabakanın planladıkları gibi geçtiğini kaydeden Karakuş, şunları söyledi:

"Maçı, gol yemeden 60-65. dakikaya getirmeyi düşünüyorduk. Altınordu da golü bulamayınca 60. dakikadan sonra planladığımız oyunu sahaya yansıttık. Bu da sonuca yansıdı. Genç, dinamik, çalışan bir takım karşısında tecrübe daha ağır bastı. Bizim açımızdan güzel bir maç oldu."

Haber Ara