Dolar

32,3566

Euro

34,9482

Altın

2.325,18

Bist

9.079,97

Macaristan'da Alanya tanıtıldı

Macaristan'da düzenlenen uluslararası turizm fuarında sosyal medya hesaplarında 'We love Alanya' sloganı ile paylaşımda bulunan ziyaretçilere Alanya bilekliği hediye edildi.

8 Yıl Önce Güncellendi

2017-03-06 16:28:56

Macaristan'da Alanya tanıtıldı
Macaristan'da düzenlenen uluslararası turizm fuarında sosyal medya hesaplarında 'We love Alanya' sloganı ile paylaşımda bulunan ziyaretçilere Alanya bilekliği hediye edildi.

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 40'ıncı kez düzenlenen Uluslararası Budapeşte Turizm Fuarı'nda Alanya tanıtımı yapıldı. Kültür ve Turizm Bakanlığı çatısı altında yapılan tanıtımda Alanya'yı Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Elvan Güneş temsil etti. Tanıtım çalışmalarını değerlendiren Güneş, "Ülkemizin Bakanlık standında 5 bölge ve oteller ile birlikte toplam 11 katılımcı vardı. Fuarda 73 ülke tanıtım çalışması yaptı. 9 buçuk milyon nüfusu olan Macaristan'ın Türkiye'ye ve Türklere özel bir ilgisi var. Bu ilgiyi fırsata çevirmemiz için önemli bağlantılar kurduk" dedi.

"Rezervasyon rakamları 2015'i geçti"

Güneş, "Türkiye'ye yapılan operasyonun önemli bir kısmına hakim olan Sun & Fun Holidays ile bundan sonrada ALTAV olarak önemli tanıtım projelerinde birlikte çalışacağız. Sun & Fun Holidays olarak büyük bir stant ile katılım sağlayan acentenin satış ivmesi Alanya ve Side bölgesi. Ayrıca Belek bölgesi satışlarında artış olduğu bilgisini edindim. Şu ana kadar olan satışları 2015 yılı satışlarını geçmiş durumda. Almanya'da düzenlenen ITB fuarı sonrası kapasite artırımına karar verecekler. 14 Mayıs-30 Ekim tarihleri arasında Antalya'ya uçacaklar."

"Sosyal medyada 'We Love Alanya' yazdılar"

Fuar süresince sosyal medyadan tanıtım çalışmalarına devam ettiklerini belirtin Elvan Güneş, "Alanya yazılı nazar boncuklu bilekliği hediye ederek Facebook, Twitter, Instagram hesaplarında 'We love Alanya' sloganı ile paylaşımlarda bulundurduk. Fuarın 3'üncü günü, tanıtımını yeni yaptığımız Alanya videosunu sosyal medya hesabında paylaşan ziyaretçilere yine Alanya bilekliği hediye ettik" diye konuştu.
VİDEO HABER

İsrail'in Gazze'de bir vahşeti daha görüntülendi!

Haber Ara