Dolar

32,3229

Euro

35,1696

Altın

2.240,70

Bist

8.718,11

Lütfü Türkkan'ın 'Kim bu sarıklı' dediği kişi Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası çıktı

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri sırasında sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşımı yapan İYİ Partili Lütfü Türkkan, 'Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba” dedi. Türkkan, O ziyaretçinin Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası olduğunun anlaşılması üzerine paylaşımını sildi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-12-18 08:35:37

Lütfü Türkkan'ın 'Kim bu sarıklı' dediği kişi Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası çıktı

TBMM'de Genel Kurul'da bütçe görüşmeleri sürerken İYİ Parti Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"KİM BU SARIKLI?"

Yeni Şafak'ın haberine göre Türkkan, fotoğrafın altına “Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında ziyaretçi yasağı olur. Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba” dedi.

ŞEHİT BABASI ÇIKTI

Türkkan'ın "Kimdir acaba" diye sorduğu ismin; Mardin'de 2016 yılında PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün babası olduğu anlaşıldı.

MECLİS'E DAVET ÜZERİNE GELDİ

Meclis'e bir vekilin daveti üzerine gelen şehit kaymakamın babası; vekil ile görüşme yapıp yemek yedikten sonra merak ettiği Genel Kurul'u gezdi.

İşte Türkkan'ın sildiği o paylaşım:

23_14

 

 

Haber Ara