Dolar

32,5707

Euro

34,8919

Altın

2.427,77

Bist

9.722,09

Luran Ahmeti kimdir? Luran Ahmeti nereli ve kaç yaşındaydı? Luran Ahmeti ölüm neden ne?

Oyuncu Luran Ahmeti'den kötü haber geldi. Genç oyuncu koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Peki Luran Ahmeti kimdir? Luran Ahmeti nereli ve kaç yaşındaydı? Türkiye'de de dizilerde oynayan genç oyuncunun kim olduğu insanlar tarafından araştırılmaya başlandı. Luran Ahmeti ölüm nedeni ne? Luran Ahmeti milyonlarca kişinin izlediği Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde oynamıştı. İşte Luran Ahmeti hayatı ve biyografisi...

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-03-26 08:39:52

Luran Ahmeti kimdir? Luran Ahmeti nereli ve kaç yaşındaydı? Luran Ahmeti ölüm neden ne?

Oyuncu Luran Ahmeti'den kötü haber geldi. Genç oyuncu koronavirüs nedeniyle kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Peki Luran Ahmeti kimdir? Luran Ahmeti nereli ve kaç yaşındaydı? Türkiye'de de dizilerde oynayan genç oyuncunun kim olduğu insanlar tarafından araştırılmaya başlandı.  Luran Ahmeti ölüm nedeni ne? Luran Ahmeti milyonlarca kişinin izlediği Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi dizilerde oynamıştı. İşte Luran Ahmeti hayatı ve biyografisi...

Türk dizilerinde milyonlarca kişinin izlediği Türk dizilerinde oynayan oyuncu Luran Ahmeti hayatını kaybetti. Peki Luran Ahmeti nereli ve kaç yaşındaydı? Luran Ahmeti ölüm neden ne? Luran Ahmeti 31 yaşındaydı ve koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Luran Ahmeti Kuzey Makedonyalı genç ve başarılı bir oyuncuydu.  Ahmeti, daha önce Kurtlar Vadisi, Elveda Rumeli, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde oynamıştı.

Luran Ahmeti kimdir?

Luran Ahmeti 31 Temmuz 1974 tarihinde Arnavut asıllı bir ailenin çocuğu olarak Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti'nin Üsküp şehrinde doğdu. Babasının edebiyatçı ve anti-komünist olduğunu ve çocukluğunda ayrımcılığa maruz kaldığını belirtti. Üsküp Aziz Kiril ve Metodius Üniversitesi'nin psikoloji bölümünü lisans derecesi ile bitirdi. Mezun olduktan sonra drama eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak Üsküp'te birkaç yapımda yer alarak başladı. Çocukluğu Makedonya'daki Türk kasabalarında geçtiği için iyi derecede Türkçe konuşabilen Ahmeti, Türkiye'de oyunculuğa ilk olarak Elveda Rumeli adlı dizideki Dimitri karakterini canlandırarak başladı. 2013 yapımı Muhteşem Yüzyıl dizisinde Osmanlı devlet adamı Divane Hüsrev Paşa'yı canlandırdı.

Luran Ahmeti özel hayatı ve görüşleri

Elveda Rumeli dizisinin çekimleri için geldiği İstanbul'da yaşamaya başlayan Ahmeti, burada evlendi. 2016'da verdiği bir röportajda savaşları "dünyanın en kötü şeyi" olarak tanımlayan Ahmeti, geçmişte yaşadığı sürgün hayatı ve çocukluğunda Slavlar ile birlikte yaşadığı için Ruslardan hala korktuğunu, onlara güvenmediğini ve hayatı boyunca Ruslarla arkadaşlık etmeyeceğini belirtti.

Luran Ahmeti neden öldü? Ölüm nedeni ne?

25 Mart 2021'de Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te COVID-19 nedeniyle 46 yaşında hayatını kaybetti.

Haber Ara