Dolar

32,5751

Euro

34,9846

Altın

2.422,75

Bist

9.722,09

Lupin 2. sezon ne zaman çıkacak? LUPIN dizisi ikinci sezon çıkış tarihi

Birbirinden özgün içeriklere sahip olan Netflix'te şu sıralar en çok izlenen yapımlar arasında LUPIN dizisi geliyor. Lupin 1. sezonu oldukça heyecanlı bir yerde bitince izleyiciler de 2. sezon çıkış tarihini merak etmeye başladı. Lupin ikinci sezon merakla bekleniyor. Peki Lupin 2. sezon ne zaman çıkacak yayınlanmaya ne zaman başlayacak? Arsen Lupen'den esinlenilerek babasının intikamını almaya çalışan bir gencin hikayesini anlatan Fransız yapımı dizinin 2. sezonu şimdiden merakla bekleniyor. LUPIN dizisi ikinci sezon çıkış tarihi ne zaman? Lupın ne zaman başlayacak?

3 Yıl Önce Güncellendi

2021-02-05 09:37:18

Lupin 2. sezon ne zaman çıkacak? LUPIN dizisi ikinci sezon çıkış tarihi

Lupin Netflix'te yayınlanmaya başladığı günden itibaren platformda en çok izlenen dizilerin arasına girdi. LUPIN 2. sezon daha şimdiden herkes tarafından dört gözle bekleniyor. Peki Lupin 2. sezon ne zaman çıkacak? Lupin dizisi çıkış tarihi ne zaman. LUPIN ne zaman yayınlanacak? Babasının intikamını almak için çabalayan gencin hikayesini anlatan dizi sürpriz bir sonla bitti. Lupin 2. sezonu da ilk sezonu gibi oldukça fazla kişi tarafından izleneceğe benziyor. 

Lupin 1. sezonu oldukça heyecanlı bir yerde bitince izleyiciler de 2. sezon çıkış tarihini merak etmeye başladı. Lupin ikinci sezon merakla bekleniyor. Peki Lupin 2. sezon ne zaman çıkacak yayınlanmaya ne zaman başlayacak? Arsen Lupen'den esinlenilerek babasının intikamını almaya çalışan bir gencin hikayesini anlatan Fransız yapımı dizinin 2. sezonu şimdiden merakla bekleniyor.  LUPIN dizisi ikinci sezon çıkış tarihi ne zaman? Lupın ne zaman başlayacak? 

Lupin 2. sezon ne zaman çıkacak? 

Lupin dizisinin ne zaman çıkacağı dizi hayranları tarafından internette oldukça sık araştırııyor. Dizi hayranlarına bir müjdemiz olacaj. Lupin dizisinin 2. sezonu geçtiğimiz günlerde  onaylandı. Şimdi de dizinin ikinci sezonu için bir yayın dönemi açıklandı. Açıklamaya göre Lupin'in ikinci sezonu 2021'in yaz aylarında yayınlanacak. 

Lupin 2. sezon kaç bölüm?

Lupin'in ikinci sezonu hakkında detaylar da gelmeye başladı. Dizinin ikinci sezonunu 5 bölümden oluşak. Omar Sy Assane Diop rolünde yine dizide baş oyuncu olarak yerini alacak.

Lupin konusu nedir? LUPIN neyi anlatıyor?

Lupin dizisinin konusu da oldukça merak ediliyor. İşte Lupin konusu... Lupin dizinin konusu aslında babasını bir cinayete kurban veren çocuğun büyüdüğü zaman alacağı intikamı konu edinmektedir. Babasının temiz olduğunu ortaya çıkarmak için adım adım planının işleyen Assana Diop karakteri, bunu Kibar Hırsız ismindeki kitaptan esinlenerek yapmaktadır.

Arsen Lupen kimdir?

Netflix'te yayımlanan Lupin dizisinin ana temasını Arsen Lupen oluşturmaktadır. Babasının intikamını almak için kolları sıvayan genç Arsen Lupen'i örnek alarak karşısındakiler ders vermek istemektedi. Peki Arsen Lupen kidmir? Arsen Lupen, yazarı Maurice Leblanc olan bir Fransız roman karakteridir.  Arsen Lupen serisi 7 kitaptan oluşmakta ve Türkiye'de de satışa sunulmaktadır. 

Netflix Lupin oyuncuları kimlerdir?

Lupin dizisi ulaştığı izleyici kitlesiyle Netflix'in en çok izlenen dizileri arasına girdi. Peki LUPIN oyuncuları kimlerdir? Aşağıdaki listede Lupin oyuncu kadrosu yer almaktadır...

Omar Sy – Assane Diop

Ludivine Sagnier – Claire
Fargass Assande – Babakar Diop
Shirine Boutella – Lietuenant
Clotilde Hesme – Juliette Pellegrini
Soufiane Guerrab – Youssef
Nicole Garcia – Anne Pellgerini
Antoine Gouy – Benjamin
Herve Pierre – Hubert Pellegrini
Anne Benoit

Haber Ara