Dolar

32,3474

Euro

35,1001

Altın

2.307,64

Bist

9.079,97

Lucescu'nun maaşı belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni teknik direktör Mircea Lucescu ile yaptığı anlaşmanın detayları belli oldu. Teknik adamın yıllık 2.5 milyon euro kazanacağı öğrenildi.

7 Yıl Önce Güncellendi

2017-08-03 12:47:14

Lucescu'nun maaşı belli oldu

Rumen teknik adam Lucescu, ilk etapta Fatih Terim'in kazandığı yıllık 3,5 milyon Euro'yu talep etti. Daha sonra yapılan görüşmelerde bu rakam 2.5 milyon Euro'ya indirildi. Lucescu da bu teklifi kabul edince anlaşma sağlandı.

YARDIMCISI ÖZDİLEK

Lucescu'nun yardımcılığı konusunda Mehmet Özdilek'in isminin geçtiği öğrenildi. Fatih Terim ayrılmadan önce tecrübeli teknik adamın yardımcılığına getirilen genç teknik adam, hiçbir maça çıkamamıştı. Adaylar arasında Tolunay Kafkas'ın da bulunduğu ancak Mehmet Özdilek'in daha ağır bastığı kaydedildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'ın başına getirdiği Mircea Lucescu, bugün İstanbul'a geldi Riva'ya hareket eden Lucescu'ya Terim'in yardımcıları sunum yapacak.

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu İstanbul'a geldi. Riva'ya hareket eden Lucescu'ya Fatih Terim'in yardımcılarından Levent Şahin bir sunum yapacak.

Tecrübeli teknik adam yarın 14:30'da düzenlenecek imza töreniyle birlikte resmen A Milli Takım Teknik Direktörü olacak.

RESMİ AÇIKLAMA DÜN YAPILMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu, dün yaptığı açıklamada tecrübeli teknik adamın Milli Takım'ın başına getirildiğini duyurmuştu:

"TFF Yönetim Kurulumuz, A Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Mircea Lucescu ile 2+1 yıllığına anlaşmış olup imza töreni 4 Ağustos 2017 Cuma günü saat 14.30'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacaktır. Türk futboluna hayırlı olmasını dileriz."

Haber Ara