Dolar

32,3272

Euro

35,0896

Altın

2.298,91

Bist

9.053,67

Lucescu fena dağıldı

Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe ve Rapid Wien'i eleyerek gittiği UEFA Şampiyonlar Ligi'nin en kötü takımı oldu.

9 Yıl Önce Güncellendi

2015-10-01 18:15:24

Lucescu fena dağıldı

Fenerbahçe'yi 0-0 ve 3-0, Rapid Wien'i ise 1-0 ve 2-2'lik skorlarla eleyerek UEFA şampiyonlar ligi gruplarına kalan Shakhtar Donetsk, Avrupa'nın 1 numaralı kulüp organizasyonunda darmadağın oldu.

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna ekibi, Devler Ligi'nde geride kalan 2 hafta sonunda 'en kötü sonuçlara imza atan takım' unvanını aldı.

A Grubu'nda mücadele eden Shakhtar, ilk maçında İspanyol devi Real Madrid'e rakip sahada 4-0'lık skorla boyun eğdi.

İkinci maçında dün akşam Zlatan İbrahimovic'in takımı Paris Saint Germain'i konuk eden Lucescu'nun talebeleri, bu kez sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

2. hafta maçları sonunda Şampiyonlar Ligi'nin en çok gol yiyen takımı olan Shakhtar Donetsk, G Grubu'nda yer alan Maccabi Tel Aviv ile birlikte 'gol atamayan' iki takımdan biri oldu. İsrail temsilcisi Maccabi, gruptaki maçlarında Chelsea'ye 4-0, Dinamo Kiev'e de 2-0 yenildi.

DEVLER LİGİ'NİN EN İYİSİ BAYERN MÜNİH

Shakhtar Donetsk ve Maccabi Tel Aviv'in hayal kırıklığı yaratan performanslarına karşın, Alman devi Bayern Münih, attığı 8 golle Devler Ligi'nin en golcü takımı olmayı başarırken, kalesini de gole kapattı.

F Grubu'nun ilk maçında Olympiakos'u deplasmanda 3-0'lık skorla geçen Bayern Münih, ikinci karşılaşmada ise Dinamo Zagreb'i 5-0 mağlup etmeyi başardı. Yıldız oyuncu Robert Lewandowski takımına 3 gollük katkı sağlarken, Thomas Müller ve Mario Götze 2, Douglas Costa ise 1 kez gol sevinci yaşadı.

Haber Ara