Dolar

32,5719

Euro

35,0273

Altın

2.433,18

Bist

9.776,53

Lübnanlı şarkıcı Amal Hijazi: Bana dünyanın tüm hazinelerini verseler de başörtümden vazgeçmeyeceğim

Ürdünlü TV sunucusu Fares’in, üç milyon dolar teklif edilip eğlence endüstrisine geri dönmesi halinde başörtüsünden vazgeçip vazgeçmeyeceği sorusuna cevap veren Lübnanlı şarkıcı Amal Hijazi, 'Bana tüm dünyanın hazinelerini verseler de, mutluluğumun temeli olan başörtümden vazgeçmeyeceğim' dedi.

5 Yıl Önce Güncellendi

2019-06-13 13:50:01

Lübnanlı şarkıcı Amal Hijazi: Bana dünyanın tüm hazinelerini verseler de başörtümden vazgeçmeyeceğim

buyuk2_61

Lübnanlı şarkıcı Amal Hijazi, Suudi kanalı MBC'sinde çalıştıktan sonra Katar kanalı Bein'e geçen Ürdünlü TV sunucusu Ola Al Fares tarafından düzenlenen bir gösteriye davet edildi.

Ola Al Fares, misafiri Amal Hijazi'ye üç milyon dolar teklif edilip edilmediğini ve eğlence endüstrisine geri dönüp dönmeyeceğinden, başörtüsünden vazgeçip vazgeçmeyeceğini sordu.

Hijazi, "Bana tüm dünyanın hazinelerini verseler de, mutluluğumun temeli olan başörtümden vazgeçmeyeceğim" dedi.

Amal Hijazi şöyle devam etti:
“Eğlence sektöründe çalışıyordum. Bu sektörde çok fazla iş imkanı ve para kazanma şansı var. Fakat ben tüm bunlardan vazgeçtim. Para asla hayattaki önceliğim değildi. Ben de daha fazla inancımdan taviz vermeden yaşamayı seçtim. Başörtüsü takmadan önce mutsuzdum diyemem. Ailem, çocuklarım ve eşim ile çok mutluydum. Ama bu mutluluk şu anda yaşadığım mutlulukla kıyaslanamaz.”

buyuk_131

Haber Ara