Dolar

32,4963

Euro

34,6329

Altın

2.479,83

Bist

9.639,02

Lübnan basını: Suudi Arabistan, Esed rejimi Ulusal Güvenlik Büro Başkanı'nı Riyad'a davet etti

Lübnan basınında yayınlanan bir habere göre Suudi Arabistan, Esed rejimi Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Ali Memlük'ü Riyad'a davet etti ve Memlük, bu davet üzerine Riyad'a gitti.

6 Yıl Önce Güncellendi

2019-01-10 17:10:23

Lübnan basını: Suudi Arabistan, Esed rejimi Ulusal Güvenlik Büro Başkanı'nı Riyad'a davet etti

Lübnan merkezli El Cumhuriyye gazetesinin ismini vermediği bazı kaynaklara dayandırdığı haberine göre Esed rejimi Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Ali Memlük, birkaç gün önce Suudi Arabistan'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi

DİPLOMATİK İLİŞKİLERİN YENİDEN BAŞLAMADI AN MESELESİ

Suudi Arabistan ile Beşar Esad rejimi arasındaki diplomatik ilişkilerin yeniden başlamasının an meselesi olduğuna değinilen haberde, Suudi Arabistan'ın stratejik bir dönüş yapmaya hazırlandığı ifade edildi.

MUHAMMED BİN SELMAN İLE DE GÖRÜŞMÜŞ OLABİLİR

Bu arada Arap basını, rejimin Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Ali Memlük'ün, ziyaret kapsamında Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüşmüş olabileceğini de yazdı.

MISIR'I DA ZİYARET ETMİŞTİ

Memlük, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE), Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçiliğinin 7 yıl sonra yeniden görevine başlamasının ardından Mısır'a geçen ay sürpriz bir ziyarette bulunarak ülkenin İstihbarat Birimi Başkanı Abbas Kamil ile görüşmüştü.

(Haberlere gitmek için fotoğraflara tıklayınız)

man

Haber Ara